Fun4life / wikimedia

Samson plaatst foto op Instagram: ‘Ik heb het verknald’

Er is iets meer duidelijkheid gekomen over het uit elkaar gaan van Samson en Gert. Samson heeft een foto op Instagram geplaatst met de tekst: ‘Ik heb het verknald’

“Ik heb het verknald. Meerdere keren.” Wel vraagt de 30-jarige hond om respect voor zijn privacy. “Mijn baasje verdient rust. We zijn nog niet gescheiden.” Samson heeft de mogelijkheid om op Instagram te reageren en om bij hem thuis aan te bellen uitgezet.

Het is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren met de loungebar die Samson en Gert samen hebben op Ibiza.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

 

Bron foto: Fun4life / wikimedia


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wie ging vreemd met Bompa? De man of de hond? Is het nou echt uit? Zit er geen proefscheiding meer in, zoals bij bekende voetballers die vaak ten prooi vallen aan gold-diggers of poema’s?

gravatar

de waarheid is dat ik gek werd dat Gert maar niet de bel liet maken. Iedereen kwam binnen met de cynische melding: “Ik moest kloppen want de bel doet het niet” in de hoop dat Gert eindelijk eens de bel zou laten maken, maar hij deed er niets mee.

Reageer
gravatar

Toch die tragiek van een blinde Samson die de ontrouwe Delilah nog hoort roepen: “Samson, de Filistijnen over u” en dan niets anders meer kan doen dan -op de tast- twee pilaren voor zijn huis uiteen drukken. Gevolg: Samson dood,, Delilah dood, Filistijnen dood, NHG-hypotheekgarantie vervallen. In Groningen had hij nog Ereik Kwiebes en de Stichting Grondverzakking door Gaswinning aansprakelijk kunnen stellen.

gravatar

Rustig beginnen is beter, dus eerst de K2 beklimmen en dan pas K3. En voorlopig maar niet beginnen aan een K9 !

gravatar

Lounge bar
Langwerpig tafelblad in een dranklokaal waarachter een of meerdere werkstudenten staande glazen vullen en waaraan de bezoekers niet staan of op krukken zitten, maar aan de zijkanten van het lokaal liggen of zitten op banken terwijl zachtjes muzak vanuit het plafond klinkt.

Synoniem voor Ierse pub.

Reageer