NOS

NOS

Anonieme voetballer meldt zich: ‘En toen moest ik bij hem op schoot gaan zitten’

De NOS doet onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag van de sportredactie. Ten minste één oud-profvoetballer heeft zich al gemeld: hij zou door commentator Jack van Gelder zijn gedwongen om bij hem op schoot te komen zitten.

"Het was rond 2010", zegt de oud-voetballer die anoniem wil blijven. "We hadden net gewonnen van Brazilië en ik mocht bij Jack van Gelder de wedstrijd komen nabespreken. Een hele eer en ik kon niet wachten om het succes van onze formatie te verklaren. Helaas had Jack van Gelder een heel ander idee bij 'nabespreking'."

Natuurlijk had ik moeten weigeren, zegt de oud-profvoetballer nu. "Maar in die tijd was ik nog een klein mannetje. En hij was de grote Jack van Gelder.  Twee minuten voelde als twee jaar. Ik heb daarna heel lang gehuild onder de douche."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De voetbalrellen na de winnende wedstrijden van Marokko staan in een ander daglicht nu blijkt dat meerdere (EU-)parlementsleden verdacht worden geld aangenomen te hebben van Qatar en Marokko.

Reageer
gravatar

The Guardian wuift ze weg of idealiseert, zodat die roetmoppen een visum krijgen. Dit soort dingen is de oorzaak van de volledige volksvervanging voor het voetbal door corruptie.

gravatar

Verdediging van de beklaagden.

Vicevoorzitter van het Europese parlement: voor het gas.
(Ze krijgen een heel klein beetje.)

Europolitiek sinds de zwarten stemrecht kregen in de VS.