NOS/YT

Brits parlement kiest voor permanente teringzooi

Het Britse parlement heeft zich uitgesproken. Nadat het Lagerhuis al twee keer de brexit-deal van premier May van tafel veegde, stemde het woensdagavond ook acht alternatieven weg. Een overtuigende keuze voor de huidige teringzooi.

“Ik hoor steeds dat wij niet weten wat we willen”, schampert het Conservatieve parlementslid Jacob Rees-Mogg. “Maar volgens mij maken we al een tijdlang volkomen duidelijk dat we deze ordeloze status quo willen.”

Labour-leider Jeremy Corbyn sluit zich daarbij aan: “Wij gaan vol voor deze anarchistische puinhoop. Een chaos, dat is waar de Britse bevolking voor heeft gekozen. Ik zal ervoor knokken dat ze die krijgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je mag de dingen niet negatiever voorstellen dan ze werkelijk zijn, vind ik.
Oké, de Britse politici weten niet wat ze willen, maar ze weten wél wat ze níet willen.

Reageer
gravatar

Geachte City of London Police,

Hierbij willen wij ons beklagen over het aanhoudende gejoel bij onze buren. Het lijkt wel een clubhuis met hooligans!

Wij verzoeken u dringend z.s.m. aan te bellen en de bewoners en bezoekers tot stilte te manen. Wellicht dat u ‘ORDER!!’ kunt schreeuwen.

Mocht dit niet werken, dan de aanwezigen naar buiten te meppen en dit illegale clubhuis te sluiten!

George & Mildred Roper
Westminster, London

Reageer
gravatar

Opvallend is dat de parlementsvoorzitter geregeld schreeuwt dat hij iets wil bestellen. Ik denk dat hij dringend een urinaal nodig vanwege prostaatproblemen.
Wellicht kan prof. Plasman meer vertellen over de order.

Reageer
gravatar

Men begrijpt in NL misschien niet dat het Mrs May is die de teringzooi veroorzaakt door het Parlement geen andere oplossing te bieden dan haar eigen deal. Ze frustreert echte democratie continue en door Divide and Conquer spelletjes te spelen is het parlement dus verdeelt.En als ze dan in het Parlement er iets aan willen doen is het dan niet goed, het verhaal is nog niet uit. Het parlement kijkt nu welke opties de minste nee’s hadden en daar word dan op gebouwd. Iets wat Mrs May, de regering, twee jaar geleden had moeten doen.

Reageer
gravatar

Maar dan was niet de anarchistische teringzooi gekomen waarvoor het volk gestemd heeft. Goed werk dus van May.

gravatar

Momentje, Kris,

Het is niet mevrouw May geweest die aan de wieg van deze teringzooi heeft gestaan. Sterker, zij was destijds voorstander om in de EU te blijven. Haar voorganger David Cameron is degene geweest die in 2016 de teringzooi in zijn eigen partij (Tories) het hoofd wilde bieden door een referendum voor te stellen en er vanuit ging dat zijn Liberale coalitiepartner dit voorstel wel zou torpederen. Niet dus en toen was het kwaad geschiedt. Cameron pakte zijn biezen, May werd naar voren geschoven en de voorstelling kon beginnen door het hele VK door het riool te spoelen.

Brittania rules the sewers, nothing more.

gravatar

Men? Hahahaha (ik zit net zo te lachen als het Lagerhuis na acht keer nee). Veel te lang verhaal natuurlijk, daar krijg ik prikogen van. Bye Chris, bye bye!