shutterstock.com/Studio Speld

Tinus zit trots breeduit alsof zijn ballen zijn ingelegd met franse kroonjuwelen

Kijk, daar zit Tinus. Benen wijd. Trots en relaxed is hij. Logisch ook, want in zijn broek draagt hij een kostbaar pakket. Ik voel me bevoorrecht om zoiets waardevols bij me te dragen, denkt Tinus. Wie heeft dit nou? Misschien ben ik wel de enige ter wereld. En dat is maar goed ook, want veel mannen zouden de verantwoordelijkheid over zulke parels niet kunnen dragen.

Volg de Pin op Twitter, Instagram en Facebook


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil graag een bal van Tinus, hem zit het in de weg en ik zit er om verlegen, dat wil zeggen alleen als hij echt diamanten onder zijn gereedschap heeft bungelen. Anders hoef ik niet, Van die normale ballen hebben we al een dubbel paar in huis.

Reageer