Shutterstock.com/Studio Speld

Neem ook ‘s nachts de korte route door het park, dankzij deze sleutelhanger

‘s Nachts in je eentje over straat gaan blijft een uitdaging voor mensen die graag ongeschonden thuiskomen. De afweging is vaak: maak je die grote omweg langs de minst enge donkere straten of ben je lekker snel thuis met de kans op een verkrachting of andere narigheid? Gelukkig zijn de tijden van je sleutelbos tussen je vingers klemmen als ninjawapen voorgoed voorbij. Dankzij The Sword 3000 zijn parken, eenzame straten en stegen voor jou nu ook na zonsondergang toegankelijk. Je hebt wel een grote jaszak nodig, met een stalen voering. Uit de fietstest blijkt dat hij af en toe tussen je spaken komt. En we liepen wat snijwonden op bij het openen van de deur. Verder is het een uitkomst.

Volg de Pin op Instagram, Facebook en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *