baranq/shutterstock.com

Chapeau! Lotte heeft haar 10-daagse detoxkuur al in vier uurtjes op

Ze is er zelf eigenlijk ook best wel trots op: de 10-daagse detoxkuur die ze gepland had en die nog tot volgende week vrijdag zou duren, heeft de 24-jarige Lotte Bak-Van der Heijden uit Zwanenburg er vanmiddag al compleet doorheen gejast.

“Het viel reuze mee! Ik heb geen moment honger gehad en ben helemaal niet dizzy geweest, terwijl ze daar toch echt voor waarschuwden toen ik de detoxkist kocht. Ik moet zeggen dat mijn stoelgang nog niet overduidelijk veranderd is, maar geduld is natuurlijk het toverwoord in dezen.”

Wel heeft Lot enkele aanpassingen gedaan in het voedingsschema. “Ik heb de citroen geskipt, ik hou niet van zuur. En tussendoor heb ik af en toe toch stiekem een klein snackje genomen zoals een viandelletje of kipcorn ofzo, maar echt heel goed te doen hoor, verder. Vooral als je wel gewoon dressing over die krop sla flikkert en suiker door die groene smoothie roert en de tofu in het wokgerecht vervangt door biefstukreepjes en die groenteomelet met mayo neemt. Echt een aanrader. Ben benieuwd nu wanneer ik iets ga merken, vind je m’n huid eigenlijk al gladder?”

Volg de Pin op Instagram, Facebook en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De huid is als een voetbalshirt, het is niet erg als het wappert. Ander kleurtje kan ook, maar dan ben je dus keeper, of grensrechter.

Corrie.

Reageer