5 levenslessen die je kun trekken uit Mocromaffia


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met dank aan de donorlanden Suriname, Antillen Marokko en Syrië, Irak en Afghanistan; zonder hun loyale medewerking had onze taal nooit dit unieke woord in de Dikke Van Dale kunnen doen opnemen: Mocromaffia. Met reisbureau “Mocro” terug naar het Wilde Westen en het Stenen Tijdperk.

Reageer
gravatar

Voor Baudet: favoriete tijdsbesteding voor quasi-filosofische politici met een gymnasiaal veleden: Het Dragen van Uilen naar Athene.. Anders dan het spreekwoord suggereert zijn uilen Wel vaak Oud maar NIET Wijs. In vervlogen jaren was “Uil” een modest scheldwoord, een equivalent van “Oen”.of “Boerenlul”, een verbale por met de elleboog en Minerva was toen nog een gewone studentensociëteit met gewone stuidentenexcessen. Geen dank..

Reageer
gravatar

Bij voorkeur met verder doorgevoerde multi-culturaliteit; elke wereldbewoner heeft recht op een menswaardig leven. Ook de rijkste 1% van de wereldbevolking die lijdt onder onmenseijke belastingregimes., zodat zij voortdurend van het ene belastingparadijs naar het andere moeten vluchten. Gelukkig helpen ING, ABN en RABOBANK hen hierbij, naar vermogen.