Inwoners Temptation Island zijn twerkende toeristen zat

Inwoners van Temptation Island zijn er helemaal klaar mee: de vele twerkende toeristen die het eiland bezoeken. “Je kunt hier niet meer normaal wonen.”

“Temptation Island was 900 jaar lang een rustiek eiland”, vertelt lokale inwoner Aran (62). “Maar van de ene op de andere dag stroomde het ineens vol met halfnaakte toeristen die overal met hun kont tegenaan schuren en daarna gaan huilen bij kampvuren. En het wordt steeds erger. Dit seizoen is het echt heftiger dan ooit.”

Volgens Aran kun je als local tegenwoordig niet meer normaal met je vriendin over straat. “Die wordt direct geregeld. Bloedirritant.”

Ook de lokale groenteman heeft geen goed woord over voor de toeristen: “Ze komen hier vaak twee weken lang alleen maar om te zuipen. Maar een museum of lokale markt bezoeken ze niet. En dat volk noemt zichzelf dan VIPS.”

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is begonnen. De eerste afleveringen van het heftigste seizoen ooit zijn nu te zien, alleen bij Videoland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Samus Aran? Als zij stopt met het verslaan van Ridley, Kraid, Mother Brain en al die Metroids en haar battle suit uit zou doen, zou ze zo kunnen meedoen met Temptation Island

Reageer