Getty/Videoland

Getty/Videoland

Koninklijke familie maakt alvast excuusvideo voor docu over Prins Bernhard

Er zijn twee zekerheden in het leven van koning Willem-Alexander: geen belasting betalen en op zijn tijd een excuses de wereld inslingeren. Met oog op de Videoland-documentaire over Prins Bernhard hebben hij en Koningin Máxima besloten alvast een excuusvideo op te nemen.

“Verantwoording afleggen over het gedrag van je opa behoort niet tot mijn favoriete bezigheden, maar je gaat je wel minder schuldig voelen over een tripje naar Griekenland tijdens een lockdown”, aldus het staatshoofd.

Prins Bernhard stond bekend als een charmante regelaar, maar hij bracht de Oranjes soms ook diep in de problemen. Kijk naar nog nooit eerder vertoonde beelden uit Bernhards privé-archief in de 3-delige documentaire ‘Prins Bernhard’. Nu te zien bij Videoland.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *