Boss Productions/YT

Omwonenden klagen steen en been over Mordor

Land van het Kwaad zorgt voor veel overlast

Mordor heeft al langer een slechte reputatie, maar maakt het de laatste jaren wel heel bont, als we de omwonenden moeten geloven. Ze klagen steen en been over het Land van het Kwaad en zijn de overlast zo langzamerhand beu.

“Ik doe geen oog meer dicht sinds die vuurbol steeds oplicht achter mijn slaapkamerraam,” verzucht Elsemieke ter Burg uit het naastgelegen dorp. En dan heb ik het nog niet eens over de geluidsoverlast. Con-stant dat snerpende geloei en gejengel van die lui. Dan denk ik: jongens het is drie uur ‘s nachts. Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig? Er zijn ook mensen die morgen moeten werken.”

“Die Nazgul komen hier in het dorp weleens wat drinken”, zegt buurman Mark de Boer. “Logisch ook, want in Mordor zelf is niet zoveel. Ja, een wijnbar, maar daar is niet zoveel animo voor. Goed waar was ik. Oja: die Nazgul komen hier, maar die zijn totaal niet opgevoed. Ze poepen en plassen alles onder. En stinken! Niet te zuinig.”

Over de mentaliteit van de inwoners van Mordor zijn de buurtgenoten evenmin te spreken. “Gewoon een praatje maken met orks over de tennis zit er meestal niet in,” zegt Bregje Smit, die net op de grens woont. “Ze bestellen 10 jägerbombs, stoten een oerkreet uit en gaan dan naakt en onder de drek over straat rennen. Nee, ik kan daar helemaal niks mee.”

De buurtbewoners krijgen steun van gezondheidswetenschapper Marianne Veen. “Het is absoluut ongezond om naast Mordor te wonen”, zegt ze. “Omwonenden hebben een verhoogde kans op diabetes, burnouts en longziekten. We zijn bezig een klacht in te dienen bij het duistere koninkrijk. Sauron zal toch echt over de brug moeten komen, anders volgt een serieuze aanklacht bij het mid-Internationaal Gerechtshof.”

Maarten-Jan, de bakker van het dorp, denkt inmiddels aan verhuizen: “Vroeger kon je zo lekker wegkijken en een beetje mijmeren, maar sinds de Doemberg hier in ieders blikveld opduikt is dat uitzicht ook behoorlijk verpest. Ik zag gisteren op Funda een mooie doorzonwoning in Almere-Poort. Dat overweeg ik nu wel serieus.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er zijn twee soorten angst, ze zijn eigen aan de menselijke psyche, rationele en emotionele angst. Emotionele angst is niet objectief.
Naarmate de reden tot angst steeds rationeler wordt, wordt de emotionele angst groter gemaakt.
De cultuur van niet bang zijn, via de sport, is troost.
De stoere mensen zijn het kleinst van al.
Ze worden achtervolgd, daarom is wielrennen zo commercieel.
Achtervolgingswaan.

Reageer
gravatar

Doordat ze zo bang zijn denken ze enerzijds dat de enige mondiale politiek is mensen bang te houden of maken, anderzijds troost te bieden.

gravatar

De voortdurende bromgeluiden worden ook tot in het absurde uitvergroot door die Amerikanen.
Terwijl er in Nederland al een complete index bestaat van de mogelijke oorzaken, worden die in Engeland ook al omschreven als onverklaarbare verschijnselen die niemand kan natrekken.
De mystificatie die alles opblaast tot in het absurde en de groeiende censuur om de grapjes erin te houden.

Reageer
gravatar

Er is weer een wielerronde, met van die pop deuntjes, waar al dat uitschot langs de weg staat dat hier treiterde en mijn fiets kapotmaakte, waarna de criminelen zich als de ouders opwerpen om me te bestelen en met mijn leven te bedreigen in mijn eigen huis. De luidsprekers galmen al.

Reageer
gravatar

Mensen die volledig bot zijn en die als ze een beetje sensitiever waren veel meer enervatie zouden ervaren, kunnen daarentegen enkel bestaan door hun fysieke atomen tot een soort leven te laten brengen, de wanorde die onder andere zich voortplant in de wildgroei aan psychische ziekte en hallucinatie, voor de kick.

gravatar

Opvoeding is bij dit soort evenementen belangrijk. Onder het gebral van reclameboodschappen door de luidsprekers, die de verantwoorde gastvrije sponsors tussendoor nog even benadrukken, gillen de kinderen netjes mee als de wielrenners hierdoor extra aangemoedigd langs scheuren.

gravatar

Het probleem bij dit soort culturele gebeurtenissen is, dat ultrarechtse elementen namens het Forum van De-democratisering de boel verstoren, omdat princeps T.B. ertegen is om de Nederlandse cultuur te beschermen.

gravatar

Waar luidsprekers galmen, zullen laarzen spoedig volgen. Derhalve gaan Orks barrevoets, gelijk de oude Spartanen, overigens Minerva niet aanbiddend, doch Pallas Athena die naar wij weten weliswaar met de uil in verband wordt gebracht, maar ook met de speer dat ook een geliefkoosd wapen van de Orks is maar in de Slag van de Vijf Legers evenwel weinig is gebruikt, ten faveure van het zwaard en de bijl.