YouTube: Forum voor Democatie

Forum wil Polen en Bulgaren naar Nederland halen om provinciale zetels in te vullen

Baudet vindt oplossing voor tekort aan kandidaten

Het leek een probleem te worden voor Forum voor Democratie: de partij heeft meer zetels in Provinciale Staten gewonnen dan ze kandidaten heeft. Partijleider Thierry Baudet heeft daar echter een oplossing voor gevonden. Forum gaat Poolse en Bulgaarse gastarbeiders naar Nederland halen om de zetels in te vullen.

“Het is werk dat onze eigen mensen niet willen doen”, legt Baudet uit. “Dan is het een praktische en rationele oplossing om arbeidsmigranten te halen. Zolang we in de Europese Unie blijven kan dat gelukkig zonder al te veel problemen.”

Al begin volgende week komen de eerste busjes aanrijden vanuit Oost-Europa. In de buurt van Almelo zijn een paar vakantiehuisjes afgehuurd waar de Polen en Bulgaren kunnen slapen. Baudet: “Het is allemaal wat haastwerk, maar gelukkig heeft Theo (Hiddema, red.) op heel korte termijn wat geschikte lui kunnen regelen. We weten niet precies wat hun standpunten zijn inzake het klimaat maar ze hebben in ieder geval een gezonde dosis vreemdelingenhaat. Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking een succes gaat worden.”

Veel geld gaat het halen van de buitenlandse krachten volgens Forum niet kosten. “Ze worden niet direct door de provincie betaald maar door een payroller dus op het moment dat eentje z’n been breekt als-ie uit z’n zetel valt moet-ie terug naar Krakau, dus dat is lekker goedkoop. Bovendien hebben we een goede deal gesloten met het huisjespark. Onze kandidaten voor de Provinciale Staten mogen daar gratis slapen, en in ruil moeten ze vergaderingen bijwonen over het opknappen van huizen. Volgens mij is het een win-win-situatie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Man man man wat een linkse fake nieuws , alleen omdat er iemand is die de gedachte en mening van menig een als vertegenwoordiger te woorden brengt valt men meteen deze vertegenwoordigers aan , de linkse doctrine en media hetzes zijn niet meer zo makkelijk door de strot te duwen van de gewone burger, jullie weten wel al die rechtsextremisten en laagopgeleiden tokkies , maar wel wetende dat deze groep mensen erg nodig zijn om het echte werk voor de politiek en 10%rijken , zodat ze elke maand weer wat winst in hun uitgezakte volgevreten pensen in ochtend jas , al sigaar rokend kunnen lachen , weer een paar moderne democratie kapitalistische slaven misbruikt . Foei doe jullie werk eb zorg voor gecontroleerd en geagendeerd nieuws van hetgeen wat er speelt ,oja dat doen jullie niet , kunnen ze jullie de financiële geldkraan dichtdraaien,

Basis les van nieuws

nieuws is nieuwsgierig onafhankijk van politiek voorkeur , geloof of niet en rechts of links te doen vergaren, om zo tot een geheel onderbouwd en naar eerlijkheid en eer en waarheid ter nieuws wordt gebracht .

Reageer
gravatar

Oud nieuws; de Provinciale Staten zijn zo 20 maart!

Let op de verkiezingen voor het Europees Parlement. Na de grote winst daar, gaan we voor het lidmaatschap van de Oekraine. Oekraieners zijn wanhopiger en dus goedkoper!

En tijdens de verkiezing voor de Tweede Kamer in 2021, gaan we voor de Nexit. Laat de EU maar in hun eigen sop gaar koken met de influx van al die #$%@$%% Oosteuropeanen.

N.B.: Ik heb vele Poolse en Hongaarse vrienden in mijn persoonlijke kring en ben dus geen xenofoob, noch ben ik vooroordeel bevestigend bezig!

Reageer
gravatar

Begrijp alleen nog niet goed waarom Thierry (la fronde) Baudet enerzijds de influx van moslims wil temperen en anderzijds de import van Bulgaren (toch ook deels moslim) wil; stimuleren. Maar dat zal wel aan mijn te weinig ontwikkelde politieke denken liggen: enerzijds, anderzijds. Daar moet die oude uil van Hiddema maar eens een Memorie van Toelichting op geven. Want Thierry heeft het nu voorlopig te druk met zijn victorie te kraaien. Kan een Uil kraaien? Jazeker; van plezier. .