wavebreakmedia / Shutterstock

Vrouw geeft afscheidsfeestje omdat ze een Videoland-abonnement heeft genomen

Lara heeft een zaal in een grote club afgehuurd voor een groot afscheidsfeest, want ze gaat haar vrienden en familie een lange tijd niet zien. Ze heeft namelijk een abonnement op Videoland genomen. “Lieve mensen, zo fijn dat jullie allemaal gekomen zijn! Bedankt voor alle mooie momenten die we samen hebben mogen beleven.” Terwijl ze haar glas heft rolt er een traan over haar wang. “Ik ga jullie missen, maar heb er wel onwijs veel zin in.”

De serie-kijkster is van plan om te beginnen met Mocro Maffia. “Als ik die uit heb ga ik via The Handmaid’s Tale door naar Soof. Maar nog niet alles staat vast hoor! Misschien dat ik onderweg blijf hangen bij Temptation Island VIPS, dat ligt ook een beetje aan de mensen. Ik wil mezelf die vrijheid wel gunnen natuurlijk.” Lara hoopt dat haar Videoland-avontuur veel nieuwe inzichten zal brengen en is benieuwd naar de ervaring om op zichzelf en haar scherm aangewezen te zijn.

Wil je ook een reis maken door een gigantisch aanbod aan films en series? Met Videoland kun je onbeperkt kijken en raak je toch niet uitgekeken. Kijk op videoland.nl voor meer informatie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mieke, ik ben vijfendertig. ik zie er jong uit voor mijn leeftijd door gezonder te leven dan jij.

Door de bovenstaande reactie van Pleegzuster Bloedwijn heb ik ingezien dat het abonnement op Videoland op z’n zachtst gezegd niet bijdraagt aan mijn jeugdige aanschijn. Ik heb het daarom weer opgezegd.

gravatar

Vrouwen die er knap uitzien zonder geraffineerde chique kleding die hen een vrouwelijk figuur geeft, zijn al uitgestorven.
Een afscheidsfeestje.