NOS/YT

Racisten distantiëren zich van racistische aanslag Christchurch

Racisten hebben wereldwijd met ontzetting gereageerd op de racistische aanslag in Christchurch. “Afschuwelijk”, reageerde iemand die op basis van afkomst, huidskleur en geloof hele bevolkingsgroepen afkeurt. “Dit mag niet meer gebeuren”, zei een andere vertegenwoordiger van de internationale gemeenschap van racisten.

“We zijn bang dat dit racisten in een kwaad daglicht zet. Je moet niet alle racisten over een kam scheren.” Racisten hopen verder dat ze niet gestigmatiseerd worden in de media. “Wij hebben niets met die racistische aanslag te maken. Laat ons gewoon in rust en stilte mensen met een andere huidskleur en religie dan de onze beschimpen en buitensluiten.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een principiële stellingname van De Speld: geheel politiek correct en humaan volkomen verantwoord. Nu nog één stap verder en er ontstaat een basis voor een burgeroorlog. De talloze aanslagen van moslim-fun-damentalisten in Europa en de lustmoorden en genocide door I.S. op Yezidi’s en andersdenkenden. worden zorgvuldig onbespreekbaar gehouden. Om de maatschappelijke onvrede daarover te matigen heeft dit kabinet de volgende oplossingen bedacht: individuele (?) terroristen mogen geen terroristen meer worden genoemd maar “verwarde personen” die aanslagen gepaard laten gaan met hun strijdkreet Allahu Akbar. En de uitdrukking ‘genocide’ mag niet meer genoemd worden in die gevallen waarin Ware Gelovigen zijn betrokken. Zulks op last van Erdogan en zijn adepten in DENK. Te beginnen met het ongelukkige misverstandje ten gevolge waarvan in april 1915 1,6 miljoen Armeniërs het leven lieten.

Reageer
gravatar

Bij de coffee corner vinden ze dat wanneer de Speld vindt grappig te moeten zijn over dit vreselijke voorval ze wat zorgvuldiger moeten zijn.

gravatar

@ “Geert Wilders”:

Wat is uw haar weer mooi geblondeerd!

Uw eigenschappen die uw afkomst uit het grootste moslimland ter wereld tonen, zijn haast niet meer te zien.

U bent een prachtige Neo-Germaan geworden.

gravatar

Als de Moslims in de Moskees nou ook wapens hadden, dan was dit nooit gebeurd. Stem DENM

gravatar

Hallo Jan. Je dubbelspel ligt er zo dik bovenop dit ik bijna zou vermoeden dat het expres is; om racisten belachelijk te maken als mensen die zich voordoen als een dolgedraaide moslim. Of maak ik het dan te ingewikkeld?

gravatar

Ja ik heb een menselijke reflex hoe de man die mensen doodschoot, maar hij heeft een puur punten. Niettemin worden die politiek consistent en standaard genegeerd, met een prijs. Ik vraag me enkel af hoe hij over de barrière is gestapt om daadwerkelijk tot groepsmoord over te gaan. Waarschijnlijk heeft hij een knop omgedraaid zoals ik een knop omdraai om me verder te verdiepen in de bloederige beelden. En ik zou er politiek rekening mee houden hoe hij dat doet. Omdat het een menselijke eigenschap is. Dat te negeren schept de gevaren die zich hier ontvouwen, met de overheersende humane retoriek aan het graf, want de eindeloze immigratie is de oorzaak. De EU moge dan tamelijk links zijn door dit thema, in reactie hierop zijn sinds de euro de meeste landen ver naar rechts opgeschoven zij het met een enorm links fanatisme, de façade, enkel op het vlak van immigratie. Wie trapt daarin? Jarenlange opleidingen zijn nodig met geen dag verlof om mensen zo stom te krijgen. In Engeland heeft dat de vorm aangenomen eruit te stappen, en het gaat alleen over dit onderwerp. Waarbij de EU een voet tussen de deur houdt om de immigratie af te dwingen.