Yakobchuk Viacheslav/Shutterstock

Veel bier, weinig incidenten tijdens viering vrouwendag

‘Meeste lezingen verliepen rustig’

Tot nu toe zijn er weinig incidenten gemeld op de 107e internationale vrouwendag, ondanks de massa’s mensen die bij elkaar kwamen en de hoge bierconsumptie.

Slechts een enkele keer liep het uit de hand. Verbale mishandeling naar aanleiding van een geschil, meldt de politie. Voor en tegenstanders van de stelling of Beyoncé een feminist is vlogen elkaar in de haren. Aanvullende cijfers zegt de politie niet te hebben. “Het is onmogelijk uit te maken welke incidenten gerelateerd zijn aan het volksfeest en welke niet”, zegt politiewoordvoerder de Bruin. “Maar de meeste lezingen verliepen rustig. Zelfs voor een gewone vrijdag was het best een rustige dag.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *