Doe de Speldwijzer en ontvang een provinciaal stemadvies!

Kun jij meer dan 0 gedeputeerden opnoemen? Dan weet je waarschijnlijk al wat je gaat stemmen. Voor alle anderen is er de Speldwijzer.

Geef jouw mening over Geusterland, drugslabs en de wolf en ontvang een glashelder stemadvies. Het invullen van de Speldwijzer is een democratisch recht waar lang voor gevochten is, dus maak er gebruik van!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Speldwijzer is onbetrouwbaar. Ik kan mij niet identificeren met de uitkomst.

👎 Snap ook niets van van onderstaand advies. Te lang en te ingewikkeld.👎

👎 “Jij bent te vooruitstrevend om zomaar op de lijsttrekker te stemmen. Stem daarom op de derde man na de eerste vrouw achter de eerste persoon met een migratieachtergrond en dan vier naar boven en dan meteen rechtsaf. Helemaal rechtdoor tot aan het kruidenierswinkeltje op de hoek. En dan zie je het aan je linkerzijde. Niet te missen!” 👎

Corrie.

Reageer