Bron: NPO.nl

Baudet prijst jihadschool: ‘Eindelijk eens geen linkse indoctrinatie van leerlingen’

Thierry Baudet neemt het op voor de directie van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam. De school wordt ervan beschuldigd banden te hebben met een terreurgroep en leerlingen te indoctrineren met radicaal-islamitische ideeën. Baudet is blij dat er eens een school is waar geen linkse indoctrinatie plaatsvindt.

“Je kunt van het salafisme zeggen wat je wilt, maar links is het niet”, stelt de opgetogen FvD-voorman. “Waar overal in het Nederlandse onderwijs leerlingen worden gehersenspoeld met GroenLinks-propaganda, werden de kinderen op het Cornelius Haga Lyceum geronseld voor de jihad. Ik ben daar niet per se voor, maar het is in ieder geval verfrissend.”

Baudet voelt daarom niets voor de eis van VVD en PVV om de school te sluiten. “Laten we dat beetje variatie dat we nog hebben in ons onderwijs koesteren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is een #gevaarlijke #uitspraak van @thierrybaudet @fvdemocratie en zeker een reden om #niet op #FvD te stemmen. Daarom #StemZeWeg #StemPVV #StemRutteWeg

Reageer
gravatar

Eindelijk hoeven kinderen met een 3e of 4e generatie emigratie-achtergrond niet meer naar Syrië, Irak of Afghanistan om hun praktijkstage af te ronden. Salafistisch Hoger en Universitair Onderwijs vindt nu realtime plaats op het Haga Lyceum in Amsterdam. AK-47’s en bermbommen zijn opgenomen in het lesmateriaal dat liefdevol gratis wordt geschonken door Ambassades van Soennitische olieleveranciers annex sponsorlanden. Voor elke succesvolle aanslag krijgt een student 1 spaarzegel, elke volle spaarkaart levert een geheel verzorgde rondreis langs I.S. kampen op. Deze boodschap wordt mede mogelijk gemaakt door “Taqqiya”, dé troost van onderdrukte en vervolgde moslims in Europa.

Reageer