RTL Late Night / YT

Scheiding rond: Wesley Sneijder krijgt Xess, Yolanthe krijgt Xava

Wesley Sneijder en Yolanthe gaan scheiden. Dat heeft RTL Boulevard zojuist bekend gemaakt. Volgens het programma worden de kinderen verdeeld. Wesley Sneijder krijgt de voogdij over Xess, Yolanthe over Xava.

Voor Xava betekent het dat hij moet gaan pendelen. Doordeweeks is hij bij Cabau, in het weekend bij Van Kasbergen.

Het is hoe dan ook fijn dat de ouders zo snel tot een redelijke overeenstemming zijn gekomen.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat was inderdaad een Salomonsoordeel. Maar wat had je nou gedaan, beste Shlomo, als niet de echte moeder de tweedeling van het kind had voorkomen? Gewoon het jongetje in tweeën laten delen of het bij een premature besnijdenis gehouden? In het geval van de jonge Exces Cavia is het gelukkig GEEN vechtscheiding tussen Wesley en Yolanthe geworden. Maar stel dat het wel een ordinaire vechtscheiding was geworden, hoe zou dan een eerlijke verdeling plaatsvinden: links/rechts of bovenlijf/onderlijf?

gravatar

Een kwaliteitsnieuwsmedium dient zich te allen tijde te onthouden van eigen mening, zoals dat iets fijn zou zijn. Ik zeg mijn abonnement op! Ga lekker roddelen zonder mij ja.

Reageer
gravatar

Kimberley, de clou van het verhaal: als je een golddigger bent en je hebt geen bezwaar tegen kleine voetbalmiljonairs en je bent bereid een kind van hem te baren, grijp dan je kans! Na je 35e word je wel vervangen voor een jonger exemplaar …

gravatar

ik snap het ook niet, maar mijn vrouw was helemaal verbaasd dat ze uit elkaar gingen en gaat zo de Prive lezen voor meer details