Shutterstock / Meunierd

Lieve lieve Trudeau corrupt? Oordeel zelf

Zit dit koppie fout?

De Canadese premier Justin Trudeau, de liefste, wordt beschuldigd van corruptie. Inmiddels zijn er al twee leden van het kabinet opgestapt, omdat ze het vertrouwen in de regering zijn verloren. Heeft Justin iets misdaan? Lees hieronder hoe het zit en oordeel zelf.

– Dit koppie zou minister van Justitie en procureur-generaal Jody Wilson-Raybould onder druk hebben gezet om de multinational SNC-Lavenin niet te vervolgen, maar tot een schikking te komen. Wat denk jij, zou hij daar deze baldadige blik bij hebben getrokken?

Shutterstock / Gins Ivuskans

– De multinational is een groot bouw- en ingenieursbedrijf met 50.000 medewerkers, waarvan 9.000 in Canada. Deze zoete man met zijn mooie grote ogen wilde niet dat het bedrijf vervolgd zou worden uit angst dat duizenden banen in Canada verloren zouden gaan. Een roze hemd staat hem waanzinnig.

Shutterstock / studiolaska

– Lieve Justin probeerde vervolging van het bedrijf dat mogelijk steekpenningen aan Libische regeringsleiders betaalde daarom tegen te gaan. Frons! 😉 Hij is al 47 hè, en er dan nog zo goed uit zien. Zucht…

Shutterstock / Vitaly Holovin

– Maandagavond is minister Jane Philpott opgestapt omdat ze geen vertrouwen heeft in hoe de regering de zaak behandelt. Twee weken geleden was Gerald Butts al opgestapt, een belangrijke adviseur van dit heerlijke, heerlijke krullenkoppie. Kijk nou. Is dit level sexy-heid niet crimineel?

Shutterstock / Meunierd


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

wow lijkt sprekend op Fidel Castro en zijn moeder had een relatie met Castro, was zwanger toen ze uit Cuba kwam, maar niemand weet wie wie de vader is.

Reageer