State Department/rewards for justice

Hamza Bin Laden wordt alleen maar wereldwijd gezocht omdat z’n pappie dat ook was

De Verenigde Staten hebben een prijs van maximaal 1 miljoen dollar uitgezet op het hoofd van Hamza Bin Laden. Oneerlijk, vinden veel terroristen. “Hij krijgt alleen zo’n wereldwijde zoektocht omdat zijn pappie dat ook had.”

“Het is toch van de zotte? Had jij óóit van Hamza gehoord?”, zegt terrorist Hamid (32). “Wij moeten keihard moorden om een beetje beruchtheid te verdienen. Hij hoefde alleen maar z’n pa op te bellen en de Amerikanen stuurden meteen een zwerm drones zijn kant op. Pappa betaalt zeker ook een grot voor ‘m.”

Ook Jörgen (naam gefingeerd) heeft geen goed woord over voor Hamza. “Ik ben misschien niet zo berucht, ik word misschien niet gezocht door de grootste militaire supermacht op aarde. Maar de 5000 dollar die de provincie Laghman op mijn hoofd heeft gezet heb ik wel helemaal zelf verdiend. Alle daisycutters die op Hamza afkomen, komen hem gewoon aanvliegen.”

Hamza zelf heeft geen boodschap aan zijn critici. “Die mensen zijn gewoon jaloers, weet je? Ik trek me niets aan van haters. Als mijn vader een ding heeft geleerd is het dat je met haat nergens komt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo vader, zo zoon. Al al dat zinloze vermoorden van weerlozen en ongewapende andersdenkende loopt op niks uit en om nou in Pakistan te moeten overlijden alleen om de familietraditie voort te zetten is ook nogal drastisch. Kan hij niet gewoon reclame gaan maken voor Lays (ooit: Smiths Food Group). “Wij, die dekselse Bin Ladense Hamza’s doen een moord alléén voor Hamka’s”

Reageer