De Speld

Man wil op álle partijen stemmen na zien van bord vol overtuigende posters

Een bord vol verkiezingsposters bij zijn flat heeft René Lucassen uit Leiden in verwarring gebracht. De posters zijn zo overtuigend dat hij het liefst op alle partijen zou willen stemmen.

“De VVD stroopt de mouwen op en kiest voor doen, dat vind ik daadkrachtig. Maar op de PVV-poster staat een foto van Geert Wilders, en die ken ik”, peinst René. “D66 kiest voor de toekomst, dat vind ik zelf ook belangrijk, de mevrouw op de poster van het CDA ziet er heel betrouwbaar uit en ik wil ook graag zeker zijn, dus dat pleit voor de PvdA.”

“De poster van de SP straalt urgentie uit, maar de poster van de SGP suggereert dat het vanzelfsprekend is om daarop te stemmen en daar ben ik ook wel vatbaar voor. De ChristenUnie heeft mijn lievelingskleur, het minimalisme van GroenLinks en Denk spreekt me aan, Partij voor de Dieren en 50Plus vertellen duidelijk wat de bedoeling is, mocht ik nog twijfelen wat ik precies in het stemhokje kom doen, bij Nida vind ik het grappig dat die man zijn hoofddoekje om zijn nek heeft, Code Oranje begrijpt dat ik dol ben op megalange URL’s en die meneer van Forum voor Democratie staat helemaal zielig onderaan, dus die kan wel een paar stemmen gebruiken denk ik.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met de waterschap posters had ik hetzelfde. Ik droomde dat alle waterschaps zakkenvullers verzopen, waarna de waterschappen werden opgeheven en hun nutteloze belasting ook. Het wad een hele mooie droom.

Reageer