C.M.O. Images/Flickr

Theresa May overhandigt dyslexieverklaring en krijgt 20 minuten extra voor Brexit-akkoord

Een kleine overwinning voor Theresa May. De Britse premier heeft een dyslexieverklaring overhandigd aan de EU, en mag nu 20 minuten langer doen over het bereiken van een Brexit-akkoord. De nieuwe deadline is vastgesteld op 30 maart 0:20.

De dyslexieverklaring van May is niet onomstreden. Tegenstanders van de premier zeggen dat de premier gewoon niet op tijd is begonnen met leren voor een uittreding.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De leesblindheid van Theresa (mag ik Theresa zeggen?) is niet de meest tragisch tekortkoming.
Zij en de bevolking van haar eiland, op de grote steden en Schotse dorpen na, hebben hadden vooral moeite met het inzicht dat hun staat al geruime tijd nog alleen in geografisch opzicht een eiland is.

Maar nu puntje bij paaltje komt, is gans het volk tegen de Brexit, behalve Theresa (mag ik Theresa zeggen?) en de kliek rond mr B. Johnson, haar voormalige minister, nota bene van buitenlandse zaken.

Reageer
gravatar

Ja, mij leek een dyscalculie verklaring voor meneer Johnson dan ook meer te kunnen verklaren.

Mevrouw May zou ik eerder ergens in het autistisch spectrum plaatsen; al was het maar vanwege die starheid. Ja, en die inabiliteit “to read the room” zo als men dat in het Engels zo mooi zegt. Ben bang dat het toch vmbo-advies wordt voor het VK..