Nieuwsuur / NPO

Happy Valentine! 4 terroristen voor een leuke date

Ben jij een naïeve Turkije-correspondent of heb je gewoon de spreekwoordelijke hots voor bad boys? Voel jij een kriebel in de broek bij baarden, bommen en moordaanslagen? Dan zijn deze vier terroristen echt iets voor jou. Inshallah willen ze met jou op date!

Abu Bakr al-Baghdadi
Deze dreamy massamoordenaar is een echte charmeur. Je kent hem misschien wel omdat hij de oprichter is van Islamitische Staat, maar hij maakt ook een heerlijke paddenstoelenrisotto. Abu zit een klein beetje in de rats omdat zijn organisatie op het punt staat van de aardbodem geveegd te worden, maar juist daarom heeft hij behoefte aan een leuke dame in zijn leven. Misschien ben jij wel die dame.

Ayman al-Zawahiri
Zie jij jezelf al heerlijk snug aankruipen tegen deze gewetenloze financier van 9/11? Hij komt op het eerste gezicht wat serieus over, maar wie weet kan jij hem helpen ontdooien. Plan samen een nieuwe aanslag bij kaarslicht, of neem hem mee naar je favoriete wellnesscenter. Deze Egyptenaar is al sinds 2001 op de vlucht, maar in al die tijd hebben ze hem niet weten te pakken.Verstopt hij zich binnenkort onder jouw lakens?

Anders Breivik
Deze blonde brok mannelijkheid lust er wel etnisch zuivere pap van. Hou jij van ondernemende types? Dan is deze hottie echt wat voor jou. Deze slimmerik plande de grootste aanslag ooit in Noorwegen, en schreef daarnaast nog een manifest. Heb je dit trouwens gelezen, dan heb je zeker een leuke avond, want hij is dol op complimentjes. Hij zit momenteel een lange gevangenisstraf uit, maar de schappelijke Noorse bezoekregelingen staan een intiem samenzijn gelukkig niet in de weg!

Osama Bin Laden
Oké, het is wat lastiger afspreken met deze meneer omdat hij al overleden is, maar let’s face it: onbereikbare mannen zijn des te aantrekkelijker. Je vindt hem op de bodem van de oceaan, dus trek je mooiste duikpak aan en plan een hete onderwater-date.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Anders Breivik lijkt mij een goede keus voor mijn vriendin Corrie van Hiernaast. Net zoals ik en Corrie heeft Anders een verschrikkelijk haat voor iedereen die ook maar een beetje socialist lijkt. Bovendien citeerde mijn vriend Breivik mij vaak in zijn prachtige ultra-rechtse manifest.

Reageer