Shutterstock

‘Als je je pensioen niet regelt, kan er ook niet op gekort worden’

Twee miljoen mensen worden volgend jaar gekort op hun pensioen. Dat nieuws komt hard aan bij veel gepensioneerden, maar volgens de 26-jarige Mimoun zijn dat soort tegenslagen te omzeilen met een handigheidje. “Je kan alleen op je pensioen gekort worden als je het hebt. Snap je?”

De 26-jarige Mimoun heeft zijn pensioen namelijk nooit geregeld, en daar heeft hij nu profijt van. “Ik heb dat steeds voor me uitgeschoven. Lang wist ik niet zo goed waarom ik dat deed, maar als ik dan weer lees dat de pensioenen omlaag gaan dan denk ik: ‘Zie je wel! Daar doe je het dus voor.’”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij deze meld ik jullie vast dat ik een klacht ga indienen bij de daartoe geeigende instanties. Het is onbestaanbaar dat jullie voor dit soort “humor” een lid van een kwetsbare bevolkingsgroep opvoeren. En zo dus het stigma in stand houden dat allochtonen zogenaamd “lui” zijn.

Reageer
gravatar

Ik heb er vorige maand al voor gezorgd dat ik mijn baan niet kan kwijtraken, dat mijn relatie niet kan stuklopen en dat mijn auto niet meer met pech kan komen te staan.

Echt bevrijdend.

Reageer