Caftor / Shutterstock.com

Tips om te voorkomen dat ze je vlees afpakken

Eet al je vlees snel op

Ze komen je vlees afpakken. Mensen die zeggen dat ze het milieu of je gezondheid belangrijk vinden, maar ook mensen die zeggen dat ze het vlees zielig vinden. Dat heeft in De Telegraaf gestaan. Hoe zorg je ervoor dat ze niet bij je vlees kunnen komen? Hier zijn tips.

Eet al je vlees snel op
Een manier om te voorkomen dat je vlees afpakken, is het snel allemaal op te eten. Knappe jongen die aan je vlees komt als het in jou zit.

Praat niet te veel met andere mensen
Ze komen steeds vaker met argumenten om je vlees af te pakken. Soms zeggen mensen daarmee dingen waardoor je je vlees niet eens meer wil. Daarom moet je niet met ze praten. Op die manier krijgen ze namelijk alsnog je vlees en dat moeten we niet hebben.

Zeg dat je minder vaak vlees eet (maar eet dan vervolgens per maaltijd drie keer zo veel vlees)
Om ze te laten denken dat je bij hun hoort zeg je dat je ook maar twee keer per week vlees eet. Wat jij er niet bij zegt is dat je die twee keer wel drie keer zo veel vlees eet als normaal, zodat je alsnog aan een normale wekelijkse hoeveelheid zit.

Verstop je vlees in een oude Volkskrant
In een Telegraaf verwachten ze het, maar in een Volkskrant zullen ze nooit zoeken.

Noem je vlees ‘huisdier’
Als je je vlees levend bewaart en het ‘huisdier’ noemt blijven ze er vaak vanaf. Zet alleen niet te veel huisdieren bij elkaar. Als je er 500 in een klein, brandgevaarlijk hok propt noemen ze je onaardig en komen ze alsnog je vlees halen.

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Trouwe, heeft Queen weer gewonnen door meer of minder vlees te eten?

Pietje Puk eet in zijn vrije tijd vlees noch vis uit een of andere top zoveel, Redactie.