Studio Speld / Shutterstock.com

Britse politici doen blinddoek op zodat Brexit ze niet kan pakken

Veel Britse politici doen een blinddoek op bij de stemming in het Lagerhuis in de verwachting dat het land dan niet gegrepen kan worden voor de gevolgen van de Brexit.

Zowel kamerleden van de Tories als Labour hebben een lap stof voor hun ogen gebonden. Hard-line Brexiteer Jacob Rees-Mogg. “Op deze manier respecteren we de uitslag van het referendum en kan de Brexit geen economische schade veroorzaken waar we de komende twintig jaar last van hebben. Mensen die beweren dat een no deal-brexit tot economische schade leidt zijn verblind door dingen die ze kunnen zien.”

Jeremy Corbyn: “Zo kan het gebrek aan een coherent standpunt en een plan voor de periode na 28 maart ons niet raken. Ik zie niet waarom dat onverantwoord zou zijn. De kiezers hebben hier recht op.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

dit is SUPER FAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeEEE

Reageer
gravatar

En de journalist Van den Berg trapt in deze verklaring?! Deze politici organiseren gewoon een orgie in het Parlementsgebouw, terwijl ze het volk behoren te leiden tijdens de uittocht uit de EU!

Reageer
gravatar

Völlig degoutant dat deze fondazione humor probeert te créer met een linguo die er in de tavasz niet meer toe doet in de Europeiska unionen. Schadenfreude pur sang!