Der Postillon

Thomas Müller bevestigd als een speelbaar personage voor Mortal Kombat 11

Een grote eer voor Thomas Müller! Terwijl zijn collega’s meestal alleen verschijnen in de FIFA-reeks, is de Bayern-speler erin geslaagd om als eerste professionele voetballer ooit in Mortal Kombat te verschijnen. Dat werd vandaag officieel bevestigd door videogameontwikkelaar Midway Games.

“We hebben de bewegingssequenties van Thomas Müller van dichtbij gevolgd en deze in ons spel laten vloeien”, legt ontwikkelaar Timothy Hatfield uit. “Müller is een zeer manoeuvreerbaar personage met een niet zo’n atletisch lichaam waardoor hij weinig fysieke kracht heeft, maar dat weet te compenseren met snelheid en humor.”

Naast gevaarlijke schoppen en de mogelijkheid om te schieten met spijkerballen, krijgt Müller het vermogen om te klagen als zijn tegenstander een oneerlijke aanval uitvoert. “Dat stelt hem in staat om zijn tegenstander op cruciale momenten een vrije trap in de ribben te geven.”

De meest beruchte move van Müller is echter zijn finishing move (“Fatality”) waarin hij in een dodelijk jumpkick het hoofd van zijn tegenstander van z’n romp schopt en minstens 50 bebloede meters ver laat vliegen.

Dit artikel verscheen eerder op Der Postillon


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik las van mensen die door sport van de innerlijke stemmen verlost werden die hen wilden beheersen. Het komt kennelijk vaak voor dit soort dingen. De hele topsport is uiteindelijk op schizofrenie gebaseerd.

Reageer