Instagram: @tygo_gernandt

BN’ers vragen met heftige foto’s op sociale media aandacht voor narcisme

'Ik wil narcisme een gezicht geven'

Het zijn geen prettige beelden: Tess Milne, Tygo Gernandt en Beautygloss hebben foto’s van zichzelf laten maken. Maar de BN’ers doen het om een goede reden. Ze willen met hun schokkende actie namelijk aandacht vragen voor narcisme.

“Ik doe mee, zodat ik narcisme een gezicht kan geven en zodat mijn volgers mij extra sympathiek vinden en me likes kunnen geven. Maar het gaat natuurlijk niet om mij”, vertelt Tess Milne. “Nee, wacht, het gaat wel om mij. Ik ben Tess Milne. Het is belangrijk dat mensen naar mij kijken zodat ze gaan inzien wat narcisme met levens doet.”

“Het gaat natuurlijk niet om mij. Nee, wacht, het gaat wel om mij.”

Ook JayJay Boske ziet het als zijn taak om zich in te zetten voor narcisme. “Als ik het niet doe, wie dan wel? Ik ken niet veel mensen naar wie mensen zo opkijken als naar mij. Dan moet je wel.” Hij wordt onderbroken door Tess Milne. “Ik ben Tess Milne,” zegt ze met een serieus gezicht. “Staat dat erop?”

Het Narcismefonds, de initiator van deze campagne, hoopt op deze manier nog meer aandacht te generen voor mensen die lijden aan narcisme. “We kunnen mensen met narcisme zich beter laten voelen, maar daarvoor is aandacht nodig. En aandacht. Vooral heel veel aandacht. Dus namens Tess, Tygo en al die anderen: like dit bericht en deel het met al je vrienden. Bedankt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het schijnt dat je in de VS al actiecomités hebt en dat er inzamelingsacties gehouden worden om hun blanke huidskleur te redden.

gravatar

Het is zoiets als de eerste beelden van de inboorlingen destijds.
Iedereen dacht dat is uitzonderlijk. En nog.
Ze zien dat geld nog steeds als de survival of the fittest.

gravatar

Hebben jullie wel eens gehoord van een narcistische persoonlijkheids stoornis? Lees je maar goed in. Dan schamen jullie je kapot dat jullie dit geplaatst hebben. Vriendelijke groeten van alle slachtoffers die door narcisten mishandeld zijn.

Reageer