Alexandros Michailidis / Shutterstock

EU wil uit de brexit-onderhandeling

‘Laat ons er in godsnaam uit’

De Europese Unie wil met alle lidstaten gaan stemmen over een uittreding uit de brexit-onderhandeling – de zogenoemde euxit-brexit.

Voorzitter van de Europese Commissie Jean Claude Juncker: “We willen niet langer volledig in beslag genomen worden door onderhandelingen met een land dat elke week iets anders wil. De vraag aan alle lidstaten is simpel: willen ze in of uit de brexit-onderhandeling?”

Bang voor chaos als 27 landen gaan stemmen over een euxit-brexit is Juncker niet. “Of nou ja, eigenlijk ben ik daar wel bang voor, maar het interesseert me niet meer. Laat ons er in godsnaam uit. We zijn er helemaal gloeiend klaar mee.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien een Europees referendum?

Als we dan toch bezig zijn, als tweede vraag of we de hele boel gelijk maar opheffen.
Of op z’n minst vrij verkeer van mensen stoppen.

Het is maar een idee.

Reageer
gravatar

Ja ja, Juncker is er de schuld van dat de brexit-onderhandelingen niet goed verlopen. Die arme Britten worden op allerlei manieren belazerd door de EU waardoor een fatsoenlijke brexit niet mogelijk is.

Lees maar op Facebook.💆💆

Corrie.

Reageer