Youtube.com / VOCLokaal

Burgemeester Putten maakt topprioriteit van handhaven boerkaverbod

'De wet geldt een beetje meer in Putten'

Burgemeester Henk Lambooij van Putten maakt handhaving van het boerkaverbod de eerste prioriteit in zijn gemeente. Volgens Lambooij past de wet zó bij Putten dat hij er met liefde een groot deel van zijn middelen voor inzet.

“De wet geldt overal in Nederland, maar een beetje meer in Putten”, stelt de burgemeester. Hij geeft toe dat er in zijn gemeente geen boerka’s zijn. “Zo zie je maar dat strenge handhaving ook preventief werkt.”

GroenLinks is boos over de uitspraken van de burgemeester: “Het is niet aan burgemeesters om te benoemen dat ze de wet gaan handhaven”, aldus fractievoorzitter Jesse Klaver.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat is dat toch met die Hollanders?? Putten ligt helemaal niet in Holland. Laten die Hollanders toch lekker in de blubber zakken, dat moeten we wel willen met ons allen.

Reageer
gravatar

Om er vol in vervoering te geraken
en er zo een open luchtmuseum van te maken.
Komt daarom allen met de trein,
‘t is er zo enig: hijsfijn.

(Niet op zondag aupe)

gravatar

Precies: we gaan ferm op weg naar het punt dat iedere vrouw in Nederland een boerka moet dragen. Dan pas is alle discriminatie en raciale ongelijkheid opgeheven en kan meneer Erdogan officieel als Koning worden ingehuldigd in plaats van Willem Alexander. Als bonus voor links krijgen we dan ook I.S. als geloofspolitie en Mohammed Bin S. als minister van Economische Oliezaken. De nationale driekleur wordt vervangen door een zwarte vlag met witte lettertekens en een bebloede ijzerzaag. Sinterklaas en de Kerstman zullen dan publiekelijk op De Dam in 020 worden opgehangen, tenzij zich onmiddellijk bekeren tot de SP, PvdA, of de wahabistische of salafistische variant van de Islam. E.e.a. volgens het draaiboek van de Inquisitie;

gravatar

Ja dan gaan mensen je verbeten he, daar kun je op wachten.. Het is namelijk immigratie -naar en emigratie -vanuit.

Putten ben ik overigens één keer geweest. Ik begrijp wel dat de mensen daar bang zijn voor de almachtige god. Hij heeft immers Putten geschapen; en daarnaast nog een hel.

gravatar

Als je al dood bent kun je niet naar de hel, zo redeneert de Hollander. Hij is de hel zelf. De stompzinnigheid van links hier is erger dan in Noord-Korea.