Studio Speld / Shutterstock

Herman schaamt zich een beetje voor zijn bladblazer dus hij bladblaast alleen ‘s nachts

Het is de trots van Hermans schuurtje: de bladblazer. Maar hij weet dat het omstreden blaasinstrument niet bij iedereen even geliefd is. Daarom gebruikt hij ‘m alleen wanneer niemand het doorheeft – in het holst van de nacht.

“Ik wil natuurlijk niemand tegen het hoofd stoten. Deze buurt is nogal hark-minded”, legt Herman uit. “Dus daarom ontketen ik mijn 3000 watt alleen ‘s nachts tegen de herfstblaadjes. Dan krijg ik geen scheve gezichten en toch is de stoep de volgende ochtend vrij van herfstblaadjes. Op deze manier wint iedereen.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er was hier zo iemand van de plantsoenendienst die eens een heg met bomen aan het omzagen was met zo’n kettingzaag. Ik was toen net bij een kennis thuis op de computer bezig, dus ik ging toch eens kijken. Hij was gepikeerd dat ik me met hem bemoeide, terwijl hij daar stond met die loeiende zaag. Later hoorde ik kinderen uit dat gezin praten over pedofielen die daar in de buurt rondliepen, die kinderen wisten niet eens wat pedofielen zijn. Het was dezelfde man.

Reageer
gravatar

Alleen kinderen zien dat deze mensen, die met een enorme achterdocht naar iedereen kijken, aan een of andere enorme ziekte lijden.

gravatar

Het doffe gedreun van machines al dan niet op de achtergrond is in heel Nederland 24 uur per dag aanwezig.
Maar zombies hebben nog niet door dat geluidsvervuiling een van de grootste oorzaken is van hun al dan niet manifeste ziektes.

gravatar

Niemand hoort het verschil tussen het gedrein van de machines en de heersende muziektrend waarin iedere idioot een performer is.

gravatar

Het is een soort meditatie voor de werkman.
Ze komen met grote machines de berm maaien zelfs bomen en struiken, en als er stekelige braam over de rand van de weg groeit laten ze het staan, omdat ze hun baan enkel opvatten als spelen met grote-jongens-machines.

gravatar

Wat voor regels en wetten je ook verzint, ze zijn allemaal spaak gelopen op de FOUTE MANIER waarop de arbeider vol eigenliefde omgaat met de hem aangereikte techniek.

gravatar

Een sikkel bestaat enkel in het museum, Bas Bêta.
Je hebt nu de vierwiels-grasmaaimachine met stuur en zitting om dagelijks het gazon te maaien.