Youtube.com / Omroep Flevoland

Eigenaar explosief dolblij dat het is teruggevonden

Ricardo Bolkrans is buiten zinnen van blijdschap: zijn explosief is teruggevonden in het centrum van Almere. Ricardo het daar eerder deze week verloren. “Ik had het volgens voorschriften met verdacht verpakkingsmateriaal ingepakt, maar ik heb het waarschijnlijk in een moment van oplettendheid achtergelaten op een plek waar veel mensen komen. Stom van me.”

De politie is blij dat de rechtmatige eigenaar is teruggevonden. “Het gebeurt bij explosieven heel vaak dat je er gewoonweg niet achterkomt van wie het pakketje was. Er liggen op het bureau bijvoorbeeld allemaal handgranaten waarvan we nog hopen dat we die bij hun ‘baasjes’ kunnen terugbrengen. Het zijn toch vrij dure dingen. Maar ja, mensen doen maar.”

Gemeente en politie houden de binnenstad nog even afgesloten zodat Ricardo zijn explosief kan komen ophalen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oei, wat een enorme oen is Ricardo toch. Net nu Defensie heeft besloten om het tuig weer in Nederland zelf te gaan opkopen, laat hij het op straat slingeren.
Op deze manier zit een starterswoning er niet in voor Rico.

Reageer
gravatar

Toch wel Ricardo Bolkrans heeft (net vorige week), samen met dienstdoende vriend in Emmanuelle Kazinkha Zaagtand en hun geadopteerde goudvis Habibi in de herstelde woning van de voormalige Hofstad-groep betrokken. Hij let er nu wel op de AK-47’s en de zwaardere explosieven niet meer in de keuken, maar in de kelderbox te stallen.