Studio Speld

‘Nederlandse Grand Prix georganiseerd op de bril van Bernhard jr.’

Een verrassende wending in de strijd om het organiseren van een Formule 1-race in Nederland. Volgens insiders gaat namelijk niet Zandvoort of Assen er met het prestigieuze evenement vandoor, maar wordt er in 2020 een Grand Prix verreden op de bril van Prins Bernhard jr.

Commentator Olav Mol zou het een logisch besluit vinden. “Alle voorzieningen zijn zo goed als aanwezig. De bril van Prins Bernhard jr. is prima bereikbaar met het OV en er is ook voldoende parkeergelegenheid. Je moet alleen nog even een pitstraat en paddock bouwen, maar dan is het gepiept. Het wordt sowieso spectaculair, met vier mooie bochten.”

Ook Max Verstappen is enthousiast. “Ik heb er zelf nog nooit geracet, maar als ik het zo bekijk, heb je er alle ruimte om in te halen. En er is ook genoeg ruimte voor alle fans. Ik kijk er enorm naar uit om te racen op de bril van Prins Bernhard jr. Een thuiswedstrijd, op het hoofd van iemand van het Koninklijk Huis; wat wil je nog meer?”

Lees jij graag De Speld? Word Vage Kennis en steun betrouwbaar nieuws!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad, Sjefke. Men kijkt op de televisie naar samenvattingen van die wedstrijden vooral voor de herhalingen van de ongelukken. Voor de kijkcijfers kunnen er dus nooit genoeg botsingen zijn.

gravatar

Wordt het niet tijd dat ook het Koninklijk Huis c.q. het Paleis op de Dam bij het stratencircuit wordt betrokken?. De jonge Bernhard bezit toch al zo’n kleine 600 woningen in Amsterdam (still counting), hij kan dus zonder problemen vanuit zijn BNB-areaal al een stratenrace (à la Monaco) in het grachtencircuit organiseren.

gravatar

Toch bizar dat de RVD niets aan die bril van Bernhard Jr doet. Zit er soms een servituut op? En die kale Van Gelder is (in zijn ‘tv-programma van 5-11-’18) nu ook al op “jij en jou”-voet met Bernhard Jr. Dat familiair gedoe staat mij tegen; wat blijft erover van de ooit Heilige Drie-éénheid God, Nederland en Oranje? Straks moeten we ook nog tutoyeren met Willem en Maxima

gravatar

Hebt u niets beters te doen dan Steeds weer met uw twistzieke betweterij andere reageerders te stalken en lastig te vallen?

U riskeert een gebiedsgebod als u blijft volharden in uw akelige stemmingmakerij.