Milica Nistoran / Shutterstock.com

Game die je als kind speelde toevallig de beste ooit gemaakt

Weet je het nog, de game die je als kind altijd speelde? We hebben leuk nieuws voor je, want dat spel is toevallig uitgeroepen tot het beste dat ooit gemaakt is.

De vakjury prijst de game vooral vanwege de vele uurtjes die je er mee doorbracht toen je 11 jaar oud was. “De legendarische potjes bij Mark thuis, zoiets wordt tegenwoordig nooit meer gemaakt,” aldus de jury. “Veel gameproducenten hebben geprobeerd het spel te evenaren, maar het is nooit meer gelukt. Waarschijnlijk heeft het ermee te maken dat jij de afgelopen 15 jaar niet meer zoveel tijd hebt gehad om lekker te gaan gamen”

De jury heeft ook een kutste spel aller tijden aangewezen: het spel dat je moeder altijd speelt op haar iPhone.

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb me toen zo vermaakt met Super Roemer 64, Roemer Kart 64 en Super Smash Roemer. Toen deed gameplay er nog toe en niet de graphics

Reageer
gravatar

Als kind speelde wij geen game, maar tikkertje, verstoppertje, knikkeren, stoepranden, doktertje, zandkastelen bouwen en pesten van de meisjes. In de winter speelden we ook ganzenbord en mens-erger-je-niet liggend op een haardkleed voor de kolenkachel of een ander bordspel dat we net van Sinterklaas (ome Frans) hadden gekregen.

Tja, waar blijft de goeie ouwe tijd.

Reageer