GOLFX / Shutterstock.com

Martin hoopt op werk te zijn voordat avondspits begint

De 43-jarige Martin Hoopveld staat al uren in de file. Hij hoopt dat het verkeer straks snel door gaat rijden. “Anders kom ik in de avondspits terecht.”

“Het zou mooi zijn als ik rond een uur of vier ben, voor de avondspits begint. Als ik wel in de avondspits terechtkom, ben ik bang dat helemaal vast kom te zitten en dan nog steeds in de file sta als de ochtendspits weer begint.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meneer Rutte, ik constateer dat u het hedendaags niet voldoende beheerst. Een “opstopping” wordt thans “file” genoemd. Met “doelmatig” bedoelt u waarschijnlijk “effectief. Over “parkeertarief” bestaat nog twijfel of “parking rate” al dan niet duidelijk is; immers voor een “betaalde parkeerplaats” gebruiken we over het algemeen “parking”.

gravatar

Thomas mag ik concluderen dat FC Eindhoven, Helmond Sport, FC Dordrecht en Jong Utrecht het moeten doen met ochtendspitsen, die niet geschikt zijn voor avondvoetbal?

gravatar

leuk hoor dat ongeluk op de A59 vanochtend. En er viel ook nog regen. Gelukkig had ik uitzicht op mooie plekken als Waspik en Waalwijk

Reageer