Kremlin

Saoedi-Arabië belooft beterschap: volgende keer wordt kritische journalist gebombardeerd in Jemen

Saoedi-Arabië heeft excuses aangeboden voor de manier waarop Jamal Khashoggi om het leven is gekomen. “Dit had nooit op een consulaat mogen gebeuren”, zegt kroonprins bin Salman. “Volgende keer bombarderen we een kritische journalist gewoon in Jemen.”

“We hadden niet goed ingeschat dat een moord op een consulaat zoveel bekijks zou trekken. In de toekomst zullen we ons netjes aan de regels houden en de journalist op ordentelijke en menslievende manier om het leven brengen. Bijvoorbeeld door hem in een Jemenitisch ziekenhuis te stoppen en dat helemaal de moeder te bombarderen. Ik ben maar hardop aan het brainstormen hoor, niets is fout.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij doen ons best, Clio!
(Als onpartijdige instanties vermelden wij dat hoewel wij het zeer eens zijn met Clio, Clio niet onze enige favoriet is. Onder andere Karl, Polo, Tipo en Fiesta mogen niet onvermeld blijven. Bezoek verscheidene dealers in uw buurt om alle namen te leren kennen!)

gravatar

Meneer bin Salman, heeft u al gedacht aan de momenteel populaire methode bij de vrienden van Donald Trump? Dat is een bombrief sturen op naam van een andere criticus van u.

Reageer
gravatar

In de zandbak speelden we vroeger ook al met bombrieven. Daar deden we natuurlijk wel zand in.
Antrax probeerden we pas later uit.