HansMusa / Shutterstock.com

5 toekomstige verklaringen van Saoedi-Arabië over Khashoggi

Saoedi-Arabië heeft elke dag weer een nieuwe verklaring voor de verdwijning van de journalist Jamal Khashoggi. Deze 5 verklaringen staan op de planning voor de komende week:

Maandag: Hij is omgekomen bij het tuinieren

Khashoggi zag de erbarmelijke staat van de voortuin van het consulaat en maakte daarover een opmerking tegenover de consul. Ze besloten samen de handschoen op te pakken en eens stevig onkruid te wieden. Dat is uit de hand gelopen. De consul probeerde een stuk bamboe weg te snoeien en sneed per ongeluk Khashoggi’s hoofd af. De consul wordt ontslagen.

Dinsdag: Hij is in Jemen gaan vechten

Meteen na het bezoek aan het consulaat is Khashoggi in Jemen gaan vechten. Volgens de consul kon hij het leed van de Saoedische troepen daar niet langer aanzien en is hij spontaan naar het land afgereisd om tegen de burgerbevolking te gaan vechten. Het is niet bekend of hij nog leeft.

Woensdag: Hij is uitgegleden bij het bowlen

De consul, Khashoggi en 15 toevallig aanwezige Saoediërs, hadden zo’n goede band dat ze besloten om samen een potje te gaan bowlen bij Knijn Istanbul. Helaas sloeg het noodlot toe. Khashoggi wilde aanleggen voor zijn tweede worp toen hij uitgleed en achter de bal aan in de achterste gleuf terechtkwam. Een spare, maar van Khashoggi hebben ze niets meer vernomen.

Donderdag: Hij zat in het schilderij van Banksy

Khashoggi had zich verborgen in het schilderij van Banksy om er op een later tijdstip uit te springen. Hij wilde iedereen eens goed laten schrikken. Helaas liep het anders.

Vrijdag: Hij heeft nooit bestaan

Wie is Khashoggi?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat is het verschil tussen de arabier van nu en de arabier van pak m beet 50 jaar terug?

De arabier van 50 jaar terug was oliedom, de arabier van nu is geraffineerd.

(eerlijk geleend van Farce Majeure)

Reageer
gravatar

De consul veegde zijn lul af aan de jurk van Khashoggi, daarna gleed Khashoggi uit in bad en viel zo in de papierversnipperaar naast het bad. De 14 andere mannen hielden een hele grote foto van de prins vast?

Reageer
gravatar

Zondag: we begrijpen pas nu dat hij zijn pennevruchten bedoelde toen hij ons vroeg zijn stukken te verspreiden. Dom, dom.