Koldunova Anna / shutterstock.com

Suuuuuuuupernodig moeten plassen, daar kun je Gerard ‘s nachts voor wakker maken

Er zijn maar weinig dingen waar je Gerard ‘s nachts voor wakker kunt maken. “Een zak ribbelchips bijvoorbeeld? Hmmmm…. nee, nee, toch niet. Rondje wandelen door de buurt? Hell no. Gamba’s? Nee. Vallende sterren? Nee hoor. Seks? Twijfelgevalletje, maar nee, waarschijnlijk niet. Films met Al Pacino? Ook niet. Indische rijsttafel? Zeker weten niet. Indonesische rijsttafel? Nog minder. Vissen? Geen sprake van. Mooie natuurdocumentaires van de BBC? Nope. Met puppy’s knuffelen? Ik peins er niet over. Naar de Efteling gaan en dat je dan nergens in de rij hoeft te staan? Ik dacht het niet. Aardbeien met slagroom? Neen. Een remake van Breaking Bad? Echt niet. Een lepel roomboter met pure hagelslag. Oeeeeh. Close. Maar nee, wegwezen, ik lig te slapen. In een kano door de Weerribben? Scheer je weg!”

Is er dan níets waar je Gerard ‘s nachts voor wakker kunt maken? Jawel. “Suuuuuuupernodig moeten plassen. Dat is het summum. Daarvoor – en alleen daarvoor – kom ik ‘s nachts mijn nest uit. Er is niets mooiers dan een blaas die op knappen staat. Schrijf dat maar op.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *