DGLimages / Shutterstock.com

Man die hele dag gezeten heeft op kantoor woest dat hij moet staan in openbaar vervoer

Voor Sjoerd had deze werkdag niet erger kunnen eindigen. Nadat hij de hele dag aan zijn bureau had gezeten op zijn werk, kwam hij tot een onaangename ontdekking op de reis naar huis. De bus die hij altijd neemt zat propvol met mensen. Hij was zelfs zo vol dat er voor Sjoerd geen zitplaats meer over was.

“Zal je net zien”, gromt Sjoerd. Hij duwt een kind uit de weg. “Ik kom de bus in en precies op dat moment is er geen plaatsje meer over. Ik heb de hele dag de longen uit mijn lijf gewerkt achter mijn laptop op mijn ergonomisch verantwoorde stoel, maar nee joh, Sjoerdje blijft wel weer die volle tien minuten op zijn benen staan.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste aanbod …! Het is veruit de beste baan. Ik heb 34827 euro van de eerste betaling van 4 tot 5 uur werk per dag. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het probeerde. Het potentieel hiervan is oneindig. Alles was waar en veranderde mijn leven volledig.

Kijk hier >>>>>>>>> w­w­w.M­a­x­P­a­y­9.C­o­m

Reageer