Youtube.com / The Sim Supply

Deze man werd superrijk door het 50 keer intoetsen van ‘Rosebud’

Wauw! Deze man ontdekte een methode om supermakkelijk superveel geld te verdienen! Hij typte 50 keer ‘Rosebud’ in de cheatbalk en nu hoeft hij nooit meer te werken!

“Als ik vroeger thuiskwam van werk had ik geen energie meer om te koken of naar het toilet te gaan. Ik sliep elke avond op de grond van vermoeidheid. Nu ik 50 keer ‘rosebud’ heb ingetoetst heb ik gelukkig veel meer tijd voor leuke dingen. Ik schilder weer en nu zit ik al op niveau 6. Hopelijk kan ik daar mijn buurvrouw mee imponeren.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Met het geld dat deze man aan de cheatcode verdiende, kocht hij onder andere vloerbedekking, ramen, een zwembad en een decoratieve flamingo. Hij is een stuk zorgelozer nu hij rijk is, vertelt hij. “Je kunt maar beter van het leven genieten zo lang het duurt. Voor je het weet haalt iemand het trapje weg als je aan het zwemmen bent en verdrink je, of vliegt je keuken in de fik tijdens het maken van een tosti. Zoals ik altijd zeg: Choo wagga choo choo!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dag meneer Wijlens,

In het kader van een transparante terugkoppeling: volgens onze intel heeft u zich zojuist het volgende fimpje gekeken https://www.youtube.com/watch?v=Cm0QkvAdR6s

Ons uitgebreid team analisten denkt met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te kunnen vaststellen dat u zich met dit fimpje heeft opgevrolijkt.

Mocht u het niet eens zijn met deze mededeling, dan kunt u uiteraard een klacht indienen en wij zullen dan proberen u zoveel mogelijk tegemoet te komen.

groetjes,
Dick

Reageer
gravatar

Ja, Corrie. Het schijnt de enige onbeschaafde middenpartij van Pejies-Bas te betreffen. Deze woorden dienen uitgesproken te worden op Leids-Haagse wijze, Is wel iets voor politieke insiders. Ook De Speld begint elitair te worden. De helaasheid van die dingen…