Youtube.com / RTL Nieuws

Opnieuw een terroristische aanslag voorkomen. Waarom doet de overheid niets?

De politie heeft donderdag zeven mannen aangehouden die een terroristische aanslag aan het voorbereiden waren. Dat roept meteen de vraag op: waarom doet de overheid niets?

Hoe kan het dat terroristen kennelijk een aanslag kunnen beramen en er niemand ingrijpt tot de plannen in een vergevorderd stadium zijn? En dat terwijl de mannen bovendien bekend waren bij de AIVD én continu in de gaten werden gehouden!

Het is belachelijk dat de overheid het beramen van een aanslag niet heeft kunnen voorkomen. Terroristen over de hele wereld weten nu: als je een behoorlijk eind op weg wil zijn met plannen om op een nog niet nader bepaald evenement toe te slaan, dan zit je in Nederland goed.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat de regering niets doet, is een misvatting. Eerder kondigde minister Ollongren reeds aan, te onderzoeken of de fiscale aftrekbaarheid van aanslagen kan worden aangepast.
Het kabinet voert per 10 oktober een regeling in om de benamingen van de voor aanslagen benodigde grondstoffen te standaardiseren.
Zo wordt stikstof (N) voortaan E941 genoemd. Het voorstel om zuurstof in het vervolg met O2 aan te duiden, haalde het net niet; dit wordt voortaan E948. En in plaats van de letter C gaan we vE948rtaan E300 sE300hrijveE941.

Reageer
gravatar

hoog tijd dat er een autoriteit terroristische aanslagen komt. Dan kun je als terrorist je plannen ter goedkeuring voorleggen. Dat het nu nog steeds in het geniep moet, is niet meer van deze tijd. Maar om een wildgroei van aanslagen te voorkomen moet er ook een keurmerk en een beroepsvereniging komen. Met het keurmerk kan worden voorkomen dat er aanslagen van inferieure kwaliteit gepleegd worden. En een verplicht lidmaatschap van de beroepsvereniging moet er voor zorgen dat niet zomaar iedereen een aanslag kan plegen. Je moet tenslotte wel welkom geheten zijn in Nederland, je niet conformeren aan onze levensstijl en dan vervolgens klagen dat je achtergesteld wordt.

Reageer
gravatar

Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat de terroristen geheime berichten aan elkaar stuurde via de website van de speld door een reactie te plaatsen. Hun reacties werden na het plaatsen verborgen voor iedereen die ze niet mocht lezen. Jammer genoeg ging het wel eens mis en werden er ook reguliere reacties verborgen en verstuurd naar de terroristen…

Reageer
gravatar

Tja, in een multiculturele samenleving moet je af en toe een gebaar maken naar de grootste minderheid, om te laten blijken dat zij er ook bij horen. De Speld laat vaak ongewenste reacties verdwijnen, maar dat doet ze al jaren. Desgevraagd meldt de Redactie zich niet te herkennen in klachten. Als er al bijdragen zoekraken, ligt dat uitsluitend aan de reaguurders zelf. Beleefdheidshalve komt er soms een melding dat er problemen waren met ‘jouw’ reactie, dat je kalm aan moet doen met reageren, of men laat eenvoudig reacties achterwege, erg efficiënt.

gravatar

Dat heeft allemaal te maken met het vestigingsklimaat dat we in Nederland willen creëren. Terroristen zijn entrepreneurs en daar kun je als land niet genoeg van hebben.

Na zaken als het afschaffen van de dividendbelasting ben ik dus voornemens om meer van deze mensen te importeren om onze economie verder te verstevigen.

Mark Rutte,
De premier van alle Nederlanders

Reageer
gravatar

Beste Mark,

Graag zou ik aandeelhouder worden van de BV Nederland. Zeker nu de dividendbelasting wordt afgeschaft!

Alvast dank voor je reactie,

gravatar

Inderdaad aan de late kant, de beramentijd ligt feitelijk al weer geruime tijd achter ons.

Gelukkig werd de AIVD nog net op tijd wakker gemaakt, naar verluidt door tips van een groep lesbiennes. De zogenoemde weckpotten.

Reageer
gravatar

Jullie zien dat verkeerd: die mensen wilden alleen naar Syrië om humane hulp te verlenen. Men koopt de wapens -louter ter zelfverdediging tegen ongewapende Yezidi- in witgewassen Euro’s op de Nederlandse wapenmarkt. Men zit heel geïntegreerd in de Huur-, Zorg en Kindertoeslag en tijdens het humanitaire werk in Syrië gaat de uitkering natuurlijk gewoon door. Onder druk van bevriend staatshoofd Erdogan en onze Arabische olieleveranciers zal het proces op diplomatieke gronden op een laag pitje worden gezet.

gravatar

– O jij werkt gewoon.
– Op onze leeftijd.
– Ja ja ja.
– Ook niet zo handig.
– Leuk gedaan.
– O mijn God, jeetje mina.