Studio Speld / Shutterstock.com / Betto Rodrigues

Hip jeansmerk verkoopt stukjes broek om her en der op je benen te plakken

Zakjes met losse snippers denim vliegen over de toonbank

Kunnen jouw jeans niet genoeg gaten en scheuren hebben? Dan is er goed nieuws. Het Canadese spijkerbroekenmerk NXF gaat losse stukjes jeans verkopen, die je her en der op je benen kunt plakken.

“De populariteit van ripped jeans kent geen grenzen. Maar als wij in ons laatste model nog één scheur extra aanbrachten, zou er geen broek meer over zijn. Dat is dus precies wat we hebben gedaan”, legt directeur Mike Dubois van NXF uit.

Wie het product koopt, krijgt in de winkel een zakje met losse snippers denim en een tube huidvriendelijke lijm mee. Dubois: “Vervolgens kun je de jeans helemaal naar eigen inzicht op je benen plakken. We doen er een folder bij met een aantal suggesties, maar je hebt als klant alle vrijheid.”

In Canada vliegen de jeans al over de toonbank. Naar verwachting zijn ze binnenkort ook in Nederland te verkrijgen. Dubois: “Het is geen ingewikkeld product.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad heeft dat meiske haar benen niet geschoren! Haar en lijm lijk me geen goede combinatie. Zo’ n aanloop probleem zal wel op te lossen zijn.

gravatar

Na een miljoen ‘originele’ meisjes alleen al in Nederland met opengeknipte spijkerbroeken, is er nu één die echt origineel kan zijn.
Maar dan ook echt hè.
Even dan.
Op aangeven.
Commercieel.

Ideetje: bewaar je eigen knipsels.

Reageer
gravatar

Ik zeg het jou maar van tevoren, want ik wil straks geen MeToo aan mijn broek hebben hangen:
Mijn volgende opmerking is uiterst seksistisch. Je hoeft dus niet door te gaan. Als je van na 1989 bent, adviseer ik je zelfs om nu te stoppen met lezen.

Daar gaat ie dan:

Vrouwen hebben van zichzelf. al een scheur in hun broek

Je kunt niet zeggen, dat ik niet van tevoren heb gewaarschuwd!

Reageer
gravatar

Satire wordt nog wel eens werkelijkheid. Grote kanshebber, dit artikel – al denk ik dat een panty met losse spijkerflarden net iets meer een gulden middenweg is. Volgend jaar op de catwalk.

Reageer
gravatar

Voordeel: veel makkelijker aantrekken dan een gescheurde skinny, met zoveel gaten vergist men zich licht.
Nadeel: uitrekken. Kleverige kwakjes lijmresten, rode svheurplekken, en, hoe bewaar je je broek zo dat je hem weer kunt aantrekken?