LDprod / Shutterstock.com

7 leuke openingszinnen met het woord ‘scrummen’ erin

1. Deed het pijn? Toen je agile uit de hemel kwam scrummen?

2. Baby ben jij een eventueel probleem? Want ik heb zin om je te tackelen in de daily standup van mijn zelf-organiserende scrumteam.

3. Als jij de klant bent dan ben ik de Product Owner en dan zal ik ervoor zorgen dat jouw user stories op de product backlog en de sprint backlog komen te staan zodat we het effectief kunnen aanpakken in de volgende sprint. Die methode wordt ook wel ‘scrummen’ genoemd. Benieuwd wat de impact kan zijn op jouw werkvloer? Ik ben te boeken voor informatieve sessies.

4. Ik wil samen met jou oud worden, kinderen krijgen en in een retrospective meeting feedback opstellen over de deelproducten van ons leven zoals gebruikelijk is bij de methode ‘scrummen’.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

5. Kom je vaker in deze kantoortuin en ben je misschien bekend met het principe ‘scrummen’?

6. Sorry dat ik u lastig val, maar u zat hier zo alleen en ik ben dus een scrummaster en ik vroeg me af of u misschien interesse had om even te sparren.

7. Mag ik u wat te drinken aanbieden? Nee? Mag ik u misschien vragen waarom? Ik werk namelijk met de scrummethode en dan kan ik die feedback op een post-it schrijven en op een scrumbord plakken zodat ik de fout niet nogmaals zal maken in een volgende sprint waarin ik en mijn zelf-organiserende team een poging gaan wagen iemand wat te drinken aan te bieden. Wij luisteren naar de klant en proberen tijdens het proces in verschillende iteraties achter de precieze eisen en wensen van de klant te komen. Zo werkt scrummen veel sneller, beter en efficiënter dan veel andere methoden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heer Steeds, Plien, Polleke, Jan Lul, Truus Naaijkes, Dodo, Pietje Puk, Boer Blauw, Oma, Viesman, Chefhoofdreacteur, Sjefke uit Gent, Corrie Rector, Poetin, Connie van een geheel andere wijk, Geert W., Mark Rutte, Juf Sjannie, Joke, Jezus, en vele anderen, jullie maken toch telkens weer een schrijffout in jouw reacties.

Zoek eens een goede secretaris!