Studio Speld

Dit is de vragenlijst waarmee de overheid bepaalt of een organisatie jihadistisch is of niet

Wij hebben beslag weten te leggen op de vragenlijst waarmee de overheid bepaalt of een strijdgroep in Syrië jihadistische denkbeelden heeft of niet. De complete vragenlijst vind je hier (PDF).


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een ontzettende ambtenarij!

Al die onzinnige vragen, wat is er mis met gewoon op de man af vragen “bent U jihadistisch?”
Als het antwoord “nee” luidt, is daarmee de kous af.
Als het antwoord “ja” luidt, dient de bevraagde op erewoord te verklaren dat hij niet gewelddadig zal worden en het probleem is opgelost.

Gewoon.
Een goed gesprek van Mens tot Mens doet wonderen!

Reageer
gravatar

Typisch weer de linksche gutmenschen Pechtold en Klaver, die deze groeperingen ondersteunen! Waarom worden de Nederlandse groeperingen niet ondersteund? Verscheidene splintergroeperingen vallen nu op eigen initiatief makaken aan; met gedegen (financiele) ondersteuning kan dit georganiseerd worden en met meer effectiviteit als resultaat. Plus: meer tinten van de homeopatische mens kunnen dan als doelwit worden beschouwd! En de PVV en FVD dreigen al geruime tijd met een oorlog binnen de landsgrenzen. Met (al dan niet humanitaire) steun kunnen deze groeperingen hun oorlogsdromen starten!
Eigen oorlogshitsers eerst!

Reageer
gravatar

Ernstige Waarschuwing
code roodbruin

OPEN DE VRAGENLIJST NIET!

Nogmaals open niet de vragenlijst.

Het adres in de pdf bestaat niet en de streepjescodes leiden u naar IS, die vervolgens uw pc blokkeert totdat u voor vredesdoeleinden een oorlogsbestendige SUV met boordkanon heeft gestuurd.

Reageer
gravatar

Deels Benny,

Dit gaat over de NAM, Shell, Unilever, ING, Woning Stichting Geertruidenberg (WSG), PostNL, de Katholieke kerk, de Bilderberggroep in het algemeen en het oranjehuis in het bijzonder, het kabinet in het algemeen en de VVD in het bijzonder, zij achter de brievenbussen op de Zuidas, Meppel, Amsterdam, wijlen Zwolsman en de provincie Zeeland.

gravatar

De vragenlijst is met onzichtbare inkt geschreven. Alleen intelligente personen kunnen dat lezen. Dat is om te voorkomen dat de criteria bekend worden bij bankiers en politici. Een belangrijk criterium voor jihadisme, is geheimhouding. Het blijkt dat vooral de politieke partijen zich hieraan in achterkamertjes schuldig maken. Dat is de regering een doorn in het oog. De wet openbaarheid van bestuur wordt daarom hergedoopt in: openbaarheid van politiek gekonkel. Vooral het het koningshuis, de ING en de VVD worden gezien als aanstichters van terrorisme, de overige banken en politieke partijen komen op de zwarte lijst. Volgens de onzichtbare criteria om de doorzichtigheid te garanderen.