Youtube.com / Dave & Donny Roelvink

Harbers gebruikt discretionaire bevoegdheid en zet Dave Roelvink het land uit

Voor de tweede keer in een week tijd heeft Mark Harbers gebruikgemaakt van zijn discretionaire bevoegdheid. De staatssecretaris van Justitie en Veiligheid heeft besloten Dave Roelvink het land uit te zetten.

“We kwamen er tijdens het proces rondom Howick en Lili achter dat de staatssecretaris mag beslissen wie in Nederland mag blijven en wie niet. We hebben daarom niet geaarzeld en vannacht Dave op het vliegtuig gezet.”

Een precieze reden voor het uitzetten van de BN’er en DJ Roelvink heeft Harbers niet willen geven. “Er is een reden dat het ‘discretionaire’ bevoegdheid heet. Over de exacte gronden hebben we het daarom niet. Maar als u nu denkt aan argumenten als ‘zijn kop staat me niet aan’ of ‘wat een lul’ dan is er hier niemand die dat zal weerspreken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Lieve Corrie,

Dat de genoemde sterren (bijna) uitgedoofd zijn – de een meer dan de ander – is juist. Wat mij daarbij verbaast, is dat jij als nooit geschitterde ster er volgens jouw eigen definities nog niet uitgezet bent.

Heeft Geert W. van zijn voormalige vriend Rutte stiekem discriminatoire bevoegdheden gekregen?

gravatar

Het gerucht gaat dat de familie Roelvink een familiaal pardon heeft gekregen op voorspraak van John de Mol II die ‘friends with benefits’ heeft in hoge VVD-kringen rond de Troon. Het zwemkledingbedrijf Speedo schijnt een borgsom te hebben betaald,

• Reageer