Vriendje Bente warm onthaald met naam in potlood op verjaardagskalender

Bentes nieuwe vriend Alex komt na hun relatie van twee maanden voor het eerst bij Bente thuis. Een beetje gespannen gaat hij even naar het toilet. Gelukkig zakken zijn zenuwen meteen weg als hij daar zijn naam al op de verjaardagskalender ziet staan, in potlood.

“Het was bijna niet te zien, ik keek er eerst zelfs overheen. Maar toen ik het eenmaal zag, overviel me een gevoel van blijdschap. Ik ben al helemaal onderdeel van het gezin”, vertelt het kersverse vriendje. “Wat een fijne schoonfamilie heb ik toch ook.”

Opgewekt gaat Alex verder: “Ik zag ook allemaal uitgegumde namen staan toen ik de kalender verder doorbladerde, zeker 20. Maar een paar kon ik er nog net lezen: Milan, Noah, Storm. Vast van overleden huisdieren, want Bente is enig kind.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *