Youtube.com / NOS

NEDERLAND ABSURD KALM NA BLOEDIGE TERREUR

Nederland is krankzinnig kalm gebleven na de verbijsterende terreuraanslag in het kloppend hart van onze hoofdstad. Dat zeggen experts en opiniemakers die het bizarre gedrag van de bevolking de afgelopen dagen geanalyseerd hebben.

“Absolute waanzin”, stelt journalist en twitteraar Marijn Jespersen. “Nederland bleef bijna op het psychotische af rustig na deze afschuwelijke terreur, op klaarlichte dag, op het centraal station van Amsterdam. BLOED stroomde door de stationshal waar dagelijks honderdduizenden mensen lopen, die stuk voor stuk hadden kunnen worden neergestoken. Alle ingrediënten voor massahysterie zijn aanwezig, maar Nederland blijft rustig. Ik vind dat werkelijk ongelofelijk. Hoeveel media-optredens zijn er nog nodig voor het besef indaalt: je had dood kunnen zijn.”

Terrorisme-expert en vaak geziene talkshowgast Nanning de Wolff sluit zich daarbij aan. “De dader is een jihadist, die als VLUCHTELING Europa binnen is gekomen. Een aanhanger van de gewelddadige islam, en hij had een groot mes. Hij kon gewoon via Duitsland met de trein naar ons onschuldige land komen om nietsvermoedende toeristen te doorklieven. Stel je voor dat het je moeder of je broer was geweest? Of stel je voor dat er niet twee mensen, maar tweehonderd waren neergestoken! Goed, het is een amper gelukte aanslag, maar verdient die alsnog niet onze opperste en onverdeelde paniek?”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Welnee, gewoon zwartrijdend.
Zoals alle asielzoekers doen.

Polen in de Nederlandse WW (?!) worden trouwens regelmatig zwartrijdend in ICE-treinen aangetroffen.
Onderweg voor ‘de grote vakantie’.

gravatar

De ov-kaart is een typisch symbool van de oorlogswetgeving, van de oorlog tegen het terrorisme. De ruime filosofische belangstelling van de Nederlander typeert zich hierin het allersterkst. Alleen is hij te dom om dat te zien. Terwijl hij roept tegen racisme, wordt de eigen auto des te belangrijker want alleen daar bestaat er privacy van de donkere medemensen die het openbaar vervoer unaniem bevolken.

gravatar

En zo ontvlucht de blanke man met zijn steeds beter gepantserde auto de stad naar Zeeland terwijl de zeespiegel blijft stijgen.

gravatar

Geweldig! dat hier nog zo vrijelijk wordt gedacht, geassocieerd en gefilosofeerd. Zo komen we tot de kern; als die bestaat. Ik heb de rokerige zaaltjes van de jaren ’70 moeten missen, maar vind hier een substituut waarvan de dialectiek niet onder doet. Graag iets langer van stof nog..

gravatar

Ik voel vaak als er negatieve spanningen zijn en ook voel ik me schuldig achteraf als er problemen komen waar ik ze tegen had kunnen behoeden en waar ik uit beleefdheid toch niet over begonnen ben omdat ze me al als brutaal zien en omdat ze levende uit competitie mij als tegenstander zien op dat vlak waar ze misschien hun leven aan mij zouden te danken kunnen hebben. Of oudgereformeerd, dat voor mij de oorzaken liggen in de energetische realiteit achter de materie zelf die voor mij bewezen realiteit is. Ook weet ik niet altijd wat er precies gaat gebeuren, het kwaad dat men ontkent is chaotisch in zijn intentie en zo ook de gevolgen, en ze willen feiten. Het kan beginnen met een peuk die op straat ligt. Maar in ieder geval zouden mensen op het laagste vlak waar ze sensitief zijn en telepathisch in een negatieve suggestie, een beetje beter kunnen oppassen met hun conclusie. Dat is mijn advies nadat ze tientallen jaren de betere adviezen hebben ontkend.

Reageer
gravatar

Het probleem met filosofieën als Vedanta die de eenheid van alles benadrukken is dat er geen hiërarchie erkend wordt en de sensitieve eenheid van alles op het laagste vlak wordt geprojecteerd. Zo is zelfs liefde geherdefinieerd.

gravatar

Met het genderneutrale toilet zal de werkelijke eenheid van de mens pas gerealiseerd kunnen worden.

gravatar

Ze hadden John nooit voor schut moeten zetten, de rest kan nu rustig doorleven, voor niets; er zal nooit meer wat gebeuren in dit leven.
Tot een volgend leven in een moslimland.

gravatar

Wat wil je ook; net uit Afghanistan en dan meteen een aanslag plegen. Niet eens de moeite nemen het gastland (eigenlijk buur) beter te leren kennen om een beter doelwit te kiezen.
Als hij nou in plaats van twee Amerikanen, een Zwarte Piet had gekozen -of het nou een roetveegpiet of een zwarte schoensmeer met rode lippenstift- was de commotie veel groter geweest!

Reageer
gravatar

Nu vind ik het niet erg als Afghanen hierheen komen om een aanslag te plegen. Ik snap dat heel goed, dat zou ik ook doen, dat moet ook gewoon legaal kunnen. Maar ik vind dat we daar best iets voor terug mogen vragen. Voor wat hoort wat. Als zij hier willen komen om een aanslag te plegen, dan moeten ze wel meedoen in de Nederlandse samenleving. Spijkerpoepen, in verjaardagskringen zitten, meedoen aan de Zwarte Pieten-discussie; dat zijn gewoon je plichten als inwoner van dit land.

Als je daar aan voldoet mag je wat mij betreft een hele stad van de kaart vegen, dan ben je gewoon net zoals ik een Nederlander

gravatar

Ernst-Jan, zo weinig, dat zou verontrustend zijn. Een artikel in de Telegraaf (22-1-2018) spreekt van 5 miljoen Duitse toeristen in 2017.

gravatar

5 miljoen Duitse terroristen??? Den Haag doet niets aan deze INVASIE!!! Grenzen DICHT!

Die volksverdunners van de zogenaamde EU hebben Nederland en de Nederlanders BEROOFD van hun veiligheid! Ik was laatst in Scheveningen en wat ik zag was verschrikkelijk! Overal metersgrote kuilen in het strand! Met van die dikke walrussen, of eigenlijk walduitsers, in hun germaanse zandbunkertjes! Integratie MISLUKT! Ik had mijn nek kunnen breken in zo’n kuil! Mijn zus Truus woont in Nijmegen en zij zegt dat zij op straat nooit Nederlands maar alleen nog maar Duits hoort! En dat tuig zit maar de hele dag buiten te niksen! Stuur die hangouderen lekker terug naar hun eigen land en laat ze daar maar lekker de terrasjes verzieken! Nederland moet weer van de NEDERLANDERS zijn!!!1!

Gr. Gerrie en Jolanda

gravatar

Oei, ik heb door het artikel er een pseudo posttraumatisch CVA eraan over gehouden en zal moeten moeten afkicken van de overdadige stress waardoor ik mijn lieveling museum, nl het RM enige tijd niet meer durf te bezoeken op internet. Ik voelde het mes door mijn scherm….

Reageer
gravatar

het schijnt dat je terroristen kan verjagen door het kapsel van de heer Wilders te dragen. Zij blijken doodsbang te zijn voor zijn blonde haar. Jammer genoeg heeft zo’n kapsel ook effect op andere mensen en die zullen je juist proberen om het leven te brengen