Halfpoint / Shutterstock

Mooi moment: kersverse vader mag DNA van dochtertje doorknippen

Het blijft een bijzonder moment: het doorknippen van je baby’s DNA. De zesendertigjarige Wilko Oosterveld leek het een mooi eerbetoon aan het leven van zijn dochter Lois en nam daarom de schaar ter hand. Het leverde ontroerende microscopische beelden op.

“Het vaderschap is een levensveranderende gebeurtenis”, verklaart Wilko. “Voor mij is het heel belangrijk om betrokken te zijn bij de geboorte van mijn kind en erfelijke ziektes uit de genetische code te knippen. Het heeft me ontzettend geholpen om me voor te bereiden op mijn rol als vader.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ongelooflijk, in het ziekenhuis, en de hele medische zorg is alles geprotocoliseerd en geaccrediteerd en moet je om een scheet te mogen laten minstens vier jaar studeren voor je BIGregistratie, maar om een kind de wereld in te knippen dragen die bollebozen de schaar over naar degene die letterlijk de lul is. Er staan soms wel vier mensen omheen die het beter kunnen.

Reageer
gravatar

De perfecte mens zonder psychische aandoeningen en ziekte komt eraan.
Een mens die automatisch zijn rekeningen op tijd betaalt zoals God het heeft bedoeld.
Dankzij de onvermoeibare inzet van Veilig Plassen Nederland.

Reageer