eska2005 / Shutterstock.com

Passagiers Ryanair moeten toeslag betalen voor goedkoop tarief

‘Voor een ticket van 20 euro betaal je straks 6 euro extra’

Passagiers van Ryanair kunnen binnenkort niet meer gratis een vliegticket boeken met een lage prijs. Wie een goedkoop tarief wil, moet een toeslag betalen.

“Voor een ticket van 20 euro betaal je straks 6 euro extra”, legt topman Michael O’Leary van de Ierse prijsvechter uit. “In plaats daarvan kun je ook kiezen voor een priority-ticket van 26 euro. Daarvoor geldt de toeslag niet.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Benen voortaan alleen mee nemen als ruimbagage zou ook een hoop schelen, dan kunnen de stoelen nog een stukje dichter tegen elkaar aan ;-).

Reageer
gravatar

Beste vliegmachinepassagiers

Zoals bekend moeten wij aan ophalers en wegbrengers voortaan een tarief rekenen voor het uit- en instappen bij de vertrek-/aankomsthal. De introductieprijs is nu nog per passegier € 1,– per seconde.

Nu deel ik u mede dat u voor de lange wandeling naar uw vliegtuig voortaan € 10, – gaat betalen. U ontvangt daarvoor op het einde een wandelmedaille.

Reageer
gravatar

Correctie en aanvulling
Helaas moeten wij voor een zitplaats € 15,- extra gaan vragen. Toiletbezoek kost voortaan € 5,- per keer voor een korte plas, ontlasten gaat het dubbele kosten en braken het vijfvoudige. Voor het afvegen van een kont vragen wij € 99,99.-

gravatar

Een vraagje, Michael. Wie krijgt de taak van het afvegen? De leuke stewardess met cup D of die potige houthakker met worstenvingers?