Lopolo / Shutterstock

Close: man reed gisteren ook op brug

Tjerk van Houten is gisteren ternauwernood ontsnapt aan de brugramp in Genua. De 48-jarige accountant reed gisteren rond het middaguur ook op een brug, in de buurt van Weesp.

“Gelukkig moest ik in Hilversum zijn en moest ik daarom alleen het Amsterdam Rijnkanaal over. Dat heeft m’n leven gered”, aldus de man met het engeltje op zijn schouder tegen de NOS, De Telegraaf en het AD.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu krijgt die brug de zwarte piet toegespeeld wat een beetje makkelijk is. Wat had je dan verwacht? Dat die tot in lengte van jaren over zich heen zou laten lopen/rijden? Het houdt een keer op natuurlijk. In plaats van zo te kopen klagen zouden we met zijn allen moeten kijken op welke manier we de nieuwe levensfase van de brug invulling kunnen bieden. Iets met lianen of zo?

Reageer
gravatar

Mijn nieuwste film die met enig geluk voor sinterklaas uitkomt gaat Bridge over the River Polcevera heten.

Harold Bridgeforth heb ik al aangezocht voor de hoofdrol als Riccardo Morandi.

gravatar

ik rijd elke dag over meerdere bruggen. In Brabant ontkom je er bijna niet aan. En de Merwedebrug is ook net als die brug in Genua ook 2 jaar geleden gerenoveerd en ik reed er nog vanochtend overheen!

Reageer