NOS-journaal / NPO-start

KNMI: ‘Er kan weer comfortabel geneukt worden’

De hitte is voorbij en dat betekent dat de neuktijd officieel is ingegaan. Het KNMI heeft bevestigd dat er weer comfortabel geneukt kan worden.

Weerman Peter Kuipers Munneke legt uit: “Als het in De Bilt onder de dertig graden is, dan haal ik ‘m uit mijn slip en doe ik vol bravoure het licht uit. Mijn wettige echtgenote weet: ‘is de dertig uit de temperatuur, zet Peter me tegen de muur’. Bij wijze van spreken dan hè, we doen het in bed.”

Volgens het KNMI is het overigens nog te vroeg om te spreken van een landelijke seksgolf. Daarvoor moet het eerst 5 dagen op rij mogelijk zijn te neuken zonder dat je aan elkaar vast blijft plakken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wegens een technische vormfout was er eergisteren toch geen sprake van een hittegolf. Hiervoor moet de temperatuurmering in de Bilt binnen 48 ondertekend worden door de dienshoudend weerman EN een nazaat van Jan Pelleboer. Helaas zijn de papieren per abuis bij Fred Emmer beland. Technisch gezien was het dinsdag dus regelementair 24.9 graden in de Bilt en dus prima neukweer.

Onze excuses voor eventueel ongemak door de zware zak.

Reageer